Bloggari Anna Eriksson arvostelee iNanny-itkuhälyttimen

Olen saanut mahdollisuuden testata ja arvostella iNanny-itkuhälyttimen yhteistyössä Jollyroomin kanssa.  Lue mietteitäni itkuhälyttimestä alta!

Aivan ensimmäiseksi, iNanny-itkuhälytin voidaan kiinnittää seinälle ja siihen voidaan yhdistää useita kameroita, minkä ansiosta voit kuvan voi nähdä kaikista mahdollisista kuvakulmista. Kun kokeilimme kameraa, asetimme sen sängyn viereen, sillä tyttäremme nukkuu tällä hetkellä meidän sängyssämme. Koska makuuhuoneemme sijaitsee talomme yläkerrassa ja olohuone sekä keittiö alakerrassa, meille oli äärimmäisen tärkeää hankkia itkuhälytin. Emme koskaan olisi selvinneet ilman! Lapsen näkeminen ja kuuleminen tuntuvat mahtavalle. Joskus hän kitisee hieman, mutta sitten nukahtaa itsekseen – meidän pitäisi mennä yläkertaan tarkistamaan tilanne joka kerta, mikäli itkuhälyttimessä ei olisi kameraa, vaikka hän nukahtaisi itsekseen saman tien.

iNanny-itkuhälyttimessä on myös yönäkö sekä mahdollisuus kaksisuuntaiseen kommunikaatioon, minkä ansiosta lapsen kanssa voi puhua hälyttimen välityksellä. Tämä toiminto tulee olemaan hyödyllinen hänen kasvaessa: nyt hän todennäköisesti ainoastaan hämmentyisi, mikäli juttelisimme hänelle itkuhälyttimen kautta. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi itkuhälytin soittaa kehtolauluja! iNannyn molempien yksiköiden paristot ovat ladattavat, mistä pidän erityisen paljon! Tämän ansiosta itkuhälytintä voidaan käyttää langattomasti.

Kaiken kaikkiaan iNanny-itkuhälytin on hintansa väärti. Suurta plussaa myös itkuhälytin saa myös sen tyylikkäästä muotoilusta! Se myös sopii yhteen kynsieni kanssa… siitä pidämme!

bild2.jpeg

 

iNanny-itkuhälytin
• Kantomatka 300 metriä
• Vanhempainyksikön pariston kesto 5 tuntia
• Lapsiyksikön pariston kesto 6 tuntia
• Ladattavat paristot
• Hyväksytty EU-standardien mukaan
• Lapsiyksikön mitat (kamera) 9 x 9 x 12 cm
• Vanhempainyksikön mitat (monitori) 13 x 7,5 x 2 cm
 
Ystävällisin terveisin,

Anna Eriksson

www.choicebyanna.se