Because babies love to rock

Pehmeä, ergonominen ja luonnollinen – näin me kuvailisimme uutta Babybjörnin Bliss Cotton -babysitteriä. Paristojen tai sähkövirran sijasta Bliss-babysitteri liikkuu mukaillen lapsesi luontaisia liikkeitä.

BabyBjörn on julkaissut uuden version heidän klassisesta Bliss-babysitteristään. Uusi Bliss Cotton on pehmeämpi versio, joka on valmistettu täysin puuvillasta. Meitä miellyttää myös se, että tämän keinuvan uutuuden suunnittelussa on todella mietitty, mikä on parasta lapselle!

Bliss-babysitteri ei tarvitse paristoja tai sähkövirtaa toimiakseen, vaan se keinuu itsestään. Sitteri on suunniteltu siten, että se mukailee vauvan luontaista liikehdintää. Heiluvien käsien ja potkivien jalkojen toimiessa moottorina myös lapsen tasapaino ja motoriikka saavat harjoitusta! Bliss-sitterissä on hyvä tuki lapsen selälle, niskalle sekä päälle, mikä tekee istumisesta ergonomista. Sitterille on myös myönnetty OEKO-TEX® Standard 100 Luokka 1 -sertifikaatti, mikä tarkoittaa sitä, että sitterin materiaali ei sisällä vaarallisia aineita, kuten raskasmetalleja tai allergisoivia aineita.

Bliss-babysitteriä suositellaan 0–2-vuotiaille lapsille. Kun lapsesi on oppinut istumaan omin avuin, voidaan babysitteristä tehdä nojatuoli!