Katso ja opi Skip Hopin ABC-puuhamatolla!

Oikeanlainen puuhamatto auttaa lasta kehittämään visuaalisia, kognitiivisia ja motorisia taitojaan. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle juuri täydellisen puuhamaton! Skip Hopin ABC-puuhamatto täyttää kaikki vaatimukset, jotka on hyvä pitää mielessä puuhamattoviidakossa liikkuessa!
 

Valitse värikäs puuhamatto. Skip Hop on yhdistänyt monia kauniita värejä ABC-puuhamattoonsa. Kirkkaat värisävyt ovat hyödyllisiä pienille lapsille, koska heidän näkönsä ei ole vielä täysin kehittynyt, ja he näkevät vahvat värit paremmin. Puuhamaton värit kehittävät lapsen visuaalisia kykyjä ja vauva oppii kiinnittämään katseensa puuhamaton yksityiskohtiin.

 

skiphop.png

 

Pehmeä matto leikkialustaksi. Jos matto ei ole pehmeä ja mukavan tuntuinen, lapsi ei luultavasti viihdy sen päällä ja haluaa pois matolta. Jos lapsen on hyvä makoilla maton päällä, on puuhamaton värejä ja leluja hauskempi tutkia. Lapsen motoriikka ja lihakset kehittyvät, kun lapsi viettää aikaa puuhamatolla ja liikuttelee jalkojaan, käsiään ja päätään. 

 

skiphop3.png


 
Puuhamatossa on hyvä olla monia hauskoja leluja katsottavaksi. Vauva viihtyy hyvin puuhamatolla, jos siinä on jotain mielenkiintoista katseltavaa. Skip Hop ABC -puuhamatossa on ihania pieniä pehmoleluja, joita on jännittävää katsoa, mikä taas kannustaa lasta liikkumaan. Joka kerta, kun lapsi onnistuu koskettamaan pehmolelua, se kannustaa häntä kokeilemaan uudelleen. Siten puuhamatto kehittää myös lapsen kognitiivista kehitystä ja siksi on tärkeää, että lelut roikkuvat niin lähellä lasta, että hän voi ylettää niihin.


Täällä voit tutustua tarkemmin Skip Hop ABC -puuhamattoon.