Täydellisen sairaalakassin tarkistuslista – ota talteen nämä 10 vinkkiä!

Raskauden aikana täydellisen ja toimivan sairaalakassin suunnitteluun ei välttämättä ole niin paljoa aikaa kuin toivoisit, sillä onhan sinulla muutakin huolehdittavaa! Onneksi vanhemmat ja ihanat asiakkaamme auttoivat meitä koostamaan 10 kohdan listan siitä, mitä sairaalaan oikeasti kannattaa ottaa mukaan.

Suuren päivän lähestyessä on tulevilla vanhemmilla paljon suunniteltavaa ja huomioonotettavia asioita, jotta pikkuisen on ihana tulla maailmaan ja kotiin. Jotta aivan kaikkea ei kuitenkaan tarvitsisi pähkäillä itse, haluamme me helpottaa teidän suunnittelutyötä. Pakataan siis sairaalakassi yhdessä! Meille tuli valtava määrä mahtavia vinkkejä siitä, mitä sairaalaan ja synnytykseen oikeasti kannattaa ottaa mukaan. On ihanaa huomata, että muut vanhemmat voivat ja haluavat auttaa sekä tukea toinen toisiaan! <3

Sairaalakassin TOP10:
1. Lämpötyyny
2. Suihkutossut
3. Ruokaa, välipaloja ja herkkuja
4. Korvatulpat ja silmälaput
5. Mukavat ja väljät vaatteet koko perheelle – muista myös sukat!
6. Kamera ja kameran laturi
7. Puhelin ja puhelimen laturi
8. Toilettilaukku, jossa ainakin hammasharja, hammastahna, hiusharja ja pompuloita
9. Imetysliivit tai imetystoppi
10. Kuulokkeet

 

”Tarvitset myös lempikappaleidesi soittolistan, joka pitää sinut pirteänä!”

 

Valmistautuminen on kaiken A ja O
Synnytystä varten valmistautuessa etulyöntiasema on heillä, jotka ovat aina ajoissa – kaikessa. Hätiköimällä ja jättämällä asioita viime hetkeen ei nimittäin saavuta muuta kuin sen, että jotain kullan arvoisen tärkeää todennäköisesti unohtuu. Inspiroidu siis meidän TOP10-listastamme ja pakkaa oma sairaalakassissasi, jossa on kaikki, mitä tarvitset! Tee se ajoissa, sillä eihän sitä koskaan tiedä, vaikka pikkukaveri ilmestyisi maailmaan vähän etuajassa. 😊

Suurin osa sairaalakassiin pakattavista tavaroista on helppo hankkia ja pakata jo etukäteen. Esimerkiksi mukavat vaatteet, suihkutossut ja korvatulpat on helppo sujauttaa kassiin ihan ensimmäiseksi. Ja kun laskettu aika alkaa olla lähellä, mukaan kannattaa kassiin sujauttaa myös toilettilaukku, kamera ja puhelimen laturi. Ota aluksi huomioon omat tarpeesi ja vasta sen jälkeen saattajan sekä mahdollisen puolison tarpeet. Muistathan myös, että saatatte tarvita mukaan jonkinlaista hauskaa ja rentouttavaa ajanvietettä.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä haluamme muistuttaa, ettei mikään ole kaiken uurastuksen jälkeen ihanampaa kuin kääriä vastasyntynyt vauva uniriepuun ja vilttiin. Etukäteen ostettu uniriepu ja viltti tuoksuvat jo valmiiksi vanhemmilta sekä kodilta, luoden lapselle turvallisen olon.

Iloista suunnittelua, valmistelua ja raskausaikaa! <3

trends_mall_i-bloggen_700X600.jpg

Petit Cherie hoitolaukku