Jollyroom sisustaa Ann Söderlundin kesäkodin – katso koko jakso!

Cribs for Kids on Jollyroomin uusi sisustusohjelma. Jokaisessa jaksossa taitava sisustustiimimme vierailee eri perheiden luona Ruotsissa ja sisustaa heidän lastenhuoneensa – tai tässä tapauksessa, koko pihan!

Ensimmäisessä Cribs for Kids -jaksossa koputamme Ann Söderlundin kotioveen Gotlannissa. Ann on ruotsalainen journalisti, tv-juontaja, kirjailija, bloggari, suunnittelija – kyllä, listaa voisi jatkaa melkein loputtomiin! Perillä kauniissa Gotlannissa tapaamme tämän lämminhenkisen naisen ja saamme nauttia hänen vieraanvaraisuudestaan.

Ann kuvailee kesähuvilaansa unelmiensa taloksi, ja me ymmärrämme miksi. Ainoa talosta puuttuva asia on paikka, jossa hänen suuri perheensä voi oleskella, leikkiä ja viettää aikaa yhdessä. Annilla on viisi eri-ikäistä poikaa, joten haasteena oli sisustaa suuri piha siten, että kaikki tuntevat olonsa mahdollisimman tervetulleiksi – Challenge accepted, ajattelimme!

Valaisimia, miellyttäviä unipaikkoja ja hauskoja leluja sisältäneen muodonmuutoksen jälkeen toivomme, että kaikki perheenjäsenet rakastuivat erityisen paljon kesään ja Gotlannin kesäkotiin. Tässä tulee Cribs for Kids -sarjan ensimmäinen jakso!

Tässä on muutamia Annin suosikkeja, jotka pääsivät muuttamaan hänen puutarhaansa.

annsöderlund_trendskollage_inredning.jpg

1. Bloomingville-pöytä 2. Form Living -kattovalaisin 3. Roommate-säkkituoli 4. BRIO-aktiviteettilelut 5. Form Living -valaisin 6. JaBaDaBaDo-astiasto 7. Fine Little Day -juliste 8. LEGO-säilytyslaatikko 9. By On -viltti

Ulkolelut

annsöderlund_trendskollage_utelek (1).jpg

1. Woodlii-keinu 2. Woodlii-hiekkalaatikko 3. Mini Speeders -potkuauto 4. Pinepeak-polkupyörä 5. AquaPlay-kanavalelu 6. Woodlii-puukärry

Lämpimin terveisin,
Jollyroom