Järjestä vuoden parhaat teemabileet yhdessä Ryhmä Haun kanssa!

Meidän mielestämme kaikkea, mitä voi juhlia, kannattaa juhlia! 🎉 Siksi ajattelimme käydä läpi, kuinka helppoa esimerkiksi lasten hauskojen teemabileiden järjestäminen on. Ja kyse ei olekaan ihan mistä tahansa teemabileistä, vaan Ryhmä Hau aiheisista teemabileistä! Kuinka hau-hau-hauskaa! 😃

Ryhmä Hau on ehdoton lasten suosikki eikä ihme, sillä suloiset ja hauskat koirahahmot puhuttelevat jopa meitä vanhempia. Siksi oli itsestään selvää, että myös meidän jakamamme lasten teemabileiden inspiraatio ja vinkit olisivat lähtöisin Ryhmä Hau’sta.

Tervetuloa hau-hau-hauskoihin juhliin!

Voitte ohjata ja toivottaa vieraat tervetulleiksi kotiinne suloisten tassujälkien avulla. Jäljet on helppo piirtää asvalttiin tai katukivetykseen katuliitujen avulla.

Myöhemmin juhlien aikana samoja liituja voi käyttää uudestaan. Silloin kaikki pikkuvieraat voivat olla luovia ja piirtää katuun oman koirahahmonsa! Mikäs sen parempaa?

Koira ja väri

Koska Ryhmä Hau’ssa jokaisella koiralla on oma väri, voitte antaa jokaiselle vieraallekin oman värin – ja tehdä niistä teemabileiden teemavärit! Valitse esimerkiksi värien mukaisia pillejä, kertakäyttölautasia, serviettejä ja mukeja. Voit myös kiinnittää jokaiseen tuoliin ilmapallon, jonka mukaan vieraat löytävät oikeille paikoilleen. Ilmapallojakin voi tuunata muun muassa piirtämällä niihin tussilla ihanat koirakasvot!

BeFunky Collage3.jpg

 

Oman tassun jälki 🖐

Tätä aktiviteettiä varten pöytä kannattaa kattaa valkoisella pöytäliinalla, sillä nyt on aika painattaa omat tassunjäljet! Ennen pöytään istumista ja herkuttelun aloittamista, lapset voivat painaa pöytäliinaan omat tassunjälkensä! Helpoiten sen onnistuu, kun käytät vartalomaaleja tai painatukseen tarkoitettuja maaleja! Vaihtoehtoisesti lapset voivat myös piirtää pöytäliinaan liitujen avulla.

Kattaus, joka varmasti muistetaan

Vaihtoehtoja on useita, mutta meistä ehdottomasti hauskin ajatus on, että juhlapöytä katetaan juuri tätä tilaisuutta varten hankituilla koiranruokakupeilla. Vaihtoehtoisesti voitte myös kattaa pöytään teemabileiden värimaailmaan sopivilla kulhoilla, joihin on helppo teipata vaikka paperista askarreltu koiran luu. On vaikea olla hihittämättä, kun oma ruoka asetetaan koiranlautaselle. 🙊

www.crowningdetails.com2.jpg

 

Nälkäinen kuin eläin!

Kaikki juhlissa tarjoiltava ruoka voidaan muotoilla ja sopeuttaa Ryhmä Hau teemaan sopivaksi. Esimerkiksi kakut ja piiraat voivat olla luun muotoisia, karkin Ryhmä Haun värien mukaisia ja jäätelö sopivan mallisilla strösseleillä tai koristeilla koristeltu!

Koristelkaa yhdessä

Riippumatta siitä oletko itse leiponut juhlien herkut tai hakenut ne valmiina kaupasta, voitte yhdessä lasten kanssa koristella niitä. Koristeluun sopii hyvin muun muassa Smarties ja M&M karkit, minivaahtokarkit ja tuoreet hedelmät. Kaikki totta kai Ryhmän Haun teeman mukaisissa väreissä! Lapset voivat itse valita, mitä haluavat laitta esimerkiksi oman muffininsa päälle. It’s all about the details!

Leikkejä

Leikkaa kartongista pyörä pala, ja liimaa siihen iso tassun kuva. Laita sitten musiikki soimaan ja ohjeista lapsia tanssimaan tassukuvien ympärillä. Kun musiikki lakkaa, on lasten löydettävä oman värinsä mukaiselle tassun kuvalle mahdollisimman pian!

Juhlissa kaikki on loppu viimein kiinni yksityiskohdista! Juhlien ei tarvitse olla pompöösit tai koreilevat, kunhan muistat kiinnittää hieman huomioita yksityiskohtiin, sillä ne ovat niitä asioita, jotka lapsille jäävät mieleen. 😊 Anna siis inspiraatio ottaa valta ja pitäkää hauskaa!

Ihanaa viikonloppua kaikille! ❤

BeFunky Collage2.jpg teigland.smugmug.com.jpg

Lähteet
@teigland.smugmug.com
@indulgy.com
@adventuresofamilitaryfamily.blogspot.se