Valmistaudu koulunalkuun – kymmenessä minuutissa!

Kohta koittaa taas aika aloittaa koulu, päiväkoti tai esikoulu. Me tiedämme, että lapsiperheille tämä tarkoittaa hyvin hektistä vuodenaikaa – siksi olemme koonneet parhaat vinkkimme, joiden avulla valmistaudut syksyn seikkailuihin!

Alta löydät listan vinkkaamistamme tuotteista, jotka riemastuttavat koulupäiviä, luovat tunnelmaa kirjoituspöydän äärelle ja nopeuttavat koulumatkaa! Kaikki tuotevinkit ovat klikattavissa kotiin kampanjahinnoin suuresta Back to School -kampanjastamme. Ja mikä parasta – sinun ei tarvitse liikkua sohvalta shoppaillaksesi! 😉

1. Reppu

Kouluun, reissuun tai harrastuksiin tarvitaan usein mukaan paljon tavaroita. Silloin korostuu miellyttävän ja tilavan repun merkitys (eikä varmasti ole haittaakaan, mikäli reppu on myös tyylikäs 😊). Hieman vanhemmille lapsille haluamme suositella Beckmannsin reppuja! Nämä reput istuvat pienen lapsen selkään erinomaisesti ja niissä on tilaa kaikille kirjoille, eväille sekä vaihtovaatteille.

Pikkuiset haluavat toki tuntea itsensä isoiksi oman reppunsa kanssa. Me suosittelemme Nordbjørnin uutuuksia! Pieni, värikäs ja hintansa väärti oleva reppu, jossa on tilaa kaikille välttämättömyyksille!

beckmann.jpg  Beckmann-skolväska.jpg

Beckmann Mini Urban Reppu

Vinkki! Seuraavassa Trends-postauksessa kerromme vielä yksityiskohtaisemmin, mitä kannattaa muistaa reppua valitessa.

2. Ulkovaatteet

Syksyssä ja sen kauniissa väreissä on todellakin oma charminsa. Syksyllä tosin saapuvat myös kylmemmät tuulet sekä satunnaiset sadekuurot. On siis aika alkaa pukeutua hieman lämpimämmin! Vink vink: Nordbjørnin ihanat parkatakit! Näissä käytännöllisissä takeissa on irrotettava huppu, useita tilavia taskuja sekä heijastimet 👍 Plussana takeissa on myös se, että niiden hihoissa on resorit sekä säädettävät tarranauhat, jotka pitävät kylmyyden takin ulkopuolella.

nordbjorn_2.jpg  nordbjorn_1.jpg

Nordbjørn Avalanche Parkatakki

3. Kengät

Kun on istunut paikoillaan monta tuntia, tekee mieli usein liikkua hieman. Paikoillaan istuminen ei ole ehkä muutenkaan pienten lasten lempipuuhaa. 🙊 Ja tottakai lapset haluavat pihalle leikkimään, vaikka ulkona sataisikin hieman vettä. Onneksi ei ole olemassa huonoa säätä, vaan erittäin hyvät kengät ja ulkovaatteet! Ja koska emme varmuudella tiedä milloin vesisade yllättää seuraavaksi, haluamme varmuuden varalta esitellä nämä superihanat Crocsin kumisaappaat! Näitä kevyitä kumisaappaita on saatavissa useissa eri väreissä ja ne jalassa voi hyppiä loputtomasti vesilätäköihin! Tämän lisäksi saappaissa on kätevä lenkki, joka on varsin kätevä kaikille "Minä itse!" -pikkuihmisille. 😉 ❤

crocs_stövlar.jpg  crocs-gula.jpg

Crocs Handle It Kumisaappaat 

4. Polkupyörä ja pyöränistuin

Matkusta päiväkotiin, kouluun ja töihin ympäristöystävällisellä tavalla 🌿 Hieman vanhempi lapsi voi pyöräillä Pinepeakin ihanalla pyörällä vierelläsi ja nuoremman lapsesi voit laittaa matkustamaan Hamaxin pyöränistuimessa oman pyöräsi kyydissä 🚴 Pieni aamuliikuntaa saa teidät takuuvarmasti heräämään sekä antaa lisäenergiaa uuteen päivään! Ihana ja käytännöllinen tapa viettää aikaa lapsen kanssa hetki ennen päivän muita askareita

pinepeak-cruise.jpg  cykelsits-hamax.jpg

Pinepeak Cruise Lasten Polkupyörä 12 tuumaa & 16 tuumaa / Hamax Zenith Pyöränistuin

5. Kirjoituspöytä

Puuhastelu ja piirtely on tuplasti hauskempaa, kun on oma pieni nurkkaus. Hanki siis lapsillesi paikka, joka on ainoastaan heille tarkoitettu. Paikka, jossa lapset voivat rauhassa puuhastella, piirtää tai lukea. Puuhanurkkauksen kohdalla me vannomme tyylikkyyden ja käytännöllisyyden nimeen – siksi Alice & Fox -kirjoituspöytä ja tuoli ovatkin tarkoitukseen täydelliset! Kirjoituspöydässä on paljon tilaa sekä pieni pöytälaatikko, johon piirustukset ja pikkuesineet saa kätevästi säilöön. Kirjoituspöydän päälle kannattaa hankkia pieni pöytävalaisin, sillä silloin pöydän äärellä voi puuhastella myös pimeän tullen.

skrivbord-AF.jpg  skrivbord-af-2.jpg

Alice & Fox Kirjoituspöytä ja Tuoli

Pitäkää huolta toisistanne ❤ Haleja!