Lämmittävät lämpöpussit

Olemme siirtymässä kylmempiin aikoihin, joten nyt on lämpöpussin hankinnan aika. Lämpöpussi lämmittää ja suojaa lasta tuulelta, sateelta ja lumipyryltä. Markkinoilla on todella paljon erilaisia lämpöpusseja ja aina ei ole aivan helppo tietää, millainen lämpöpussin tulisi olla.

Lämpöpussin valinnassa kannattaa miettiä, mihin materiaaliin haluat satsata. Villa ja fleece ovat lämpimimmät materiaalit. Materiaalivalinta voi riippua toki myös siitä, missä päin Suomea asutte. Etelä-Suomessa sattaa olla hieman leudompi ilmasto kuin ylhäällä pohjoisessa. Mieti myös, kuinka paljon lapsesi liikkuu lastenvaunuissa, sillä paikallaan oleva lapsi tarvitsee hieman lämpimämmän ja muhkeamman lämpöpussin kuin aktiivisempi lapsi. Jos lämpötila ei ole kovin paljon pakkasen puolella, lapsi pärjää lämpöpussissa tavallisissa vaatteissa. Se helpottaa vaipanvaihtoa ja muuta lapsen hoitoa. Laita kuitenkin lapselle pipo päähän, jotta pää pysyy lämpimänä!

Lämpöpussin ulommainen kerros tulee olla vettä hylkivää materiaalia, kuten polyesteria, joka suojaa sateelta ja lumelta. Näin lapsi ei kastu eikä vilustu. Myös sisäkankaan materiaalia kannattaa miettiä. Suosituksena on helppohoitoinen ja helposti pestävä materiaali sen varalta, että lapselle käy lämpöpussissa pieni vahinko. Valitse lampöpussi, jossa on liukumaton pohja, jotta se pysyy paikallaan lastenvaunuissa sekä lämpöpussi heijastimilla, jotta näytte lapsesi kanssa myös hämärällä ulkoillessanne! 

Pidä lapsesi lämpimänä syksyllä ja talvella! :) 

collage_akpase.jpg

 

Klikkaa tästä valikoimamme lämpöpusseihin!