Aurinkosuojat - Laaja valikoima aurinkosuojia tuotemerkiltä Thule

Täältä löydät lastenvaunujen aurinkosuojat sekä lastenvaunuverhot, jotka suojaavat lastasi auringon säteilyltä lämpiminä kesäpäivinä. Aurinkosuoja on helppo kiinnittää vaunuihin, jolloin se suojaa pikkuisesi kasvoja liialliselta auringonvalolta.

Thule on tuotemerkki, jolla on suuri valikoima erilaisia urheilu- ja pyöräilyvaunuja. Thule Chariot valmistaa fiksuja ja hyvännäköisiä lastenvaunuja, joissa saat viidet lastenvaunut yhdessä paketissa. Kaikki lähtee yksistä ja samoista vaunuista, joihin kuuluu erilaisia lisätarvikkeita, kuten lenkkeilysetti, hiihtosetti, vaellussetti, pyöräilysetti sekä kävelysetti. Vaihdat käyttötarkoitusta yhdessä hujauksessa ja olet valmis uusiin haasteisiin!

Suojaa lapsesi auringolta lastenvaunujen aurinkosuojalla

Pitkiä vaunukävelyjä lapsen kanssa ei voita mikään – erityisesti lämpimänä kesäaikana. Olivatpa nämä kävelyt kuinka ihania tahansa, ei tule kuitenkaan unohtaa, että auringonsäteet suurissa määrin ovat vaarallisia erityisesti pienille lapsille.

Lastenvaunujen aurinkosuojan avulla suojaat lastasi helposti käden käänteessä! On olemassa lukuisia erilaisia aurinkosuojia, kuten ylimääräisiä kuomuja ja lastenvaunuverhoja. Kaikki aurinkosuojat on suunniteltu suojaamaan lastasi auringolta ja luomaan turvallisen sekä viileän paikan lastenvaunuissa.

Osta aurinkosuojasi meiltä

Jollyroomin valikoimassa on useita laadukkaita aurinkosuojia ja suuria aurinkolippoja lastenvaunuihin. Meillä on lukuisia kuomuja, aurinkosuojia ja vaunuverhoja lastenvaunuihisi useita eri tuotemerkeiltä, kuten Skip Hop, Dooky ja Easy Walker. Löydät takuuvarmasti omat suosikkisi lukuisten värien ja muotojen joukosta!

Meiltä saat myös sadesuojat kaiken tyyppisiin lastenvaunuihin, kuten myös sateenvarjot. Jollyroomilla on suuri ja upea valikoima kauniita ja mukavia istuinpehmusteita sekä lampaantaljoja!