Urheilu tuotemerkiltä Skrållan

Jalkapallo, käsipallo, ratsastus, pyöräily, salibandy, laskettelu ja paljon muuta. Jollyroomin urheilutuotteiden kategoriasta löytyy paljon hauskaa. Meiltä saat kaikki tarvittavat urheiluvälineet ja -laitteet eri vuodenaikoihin.

Skrållan-nukke syntyi Ruotsissa vuonna 1966 Astrid Lindgrenin innoittamana. Lindgrenin kirjoittamassa Saariston Lapset -sarjassa Skrållan on yksi päähenkilöistä. Alkuperäinen Skrållan-nukke tunnetaan kyvystä puhua ja sanoa erilaisia lauseita, mikä tekee siitä mahdollisimman realistisen. Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia nukkeja, suloisia nukenvaatteita, käteviä nukenvaunuja sekä hienoja nuken huonekaluja. Valikoimassa on myös kylpynuket Anna ja David, pehmonuket Olle ja Alice, Skrållanin pikkusisko Lillan sekä suloinen nukke Sara. Anna Skrållanin liittyä perheesi uudeksi jäseneksi!

Urheilu - hauskinta lapsena olemisessa

Urheilu on suuri osa lasten elämää. Voi pelata jalkapalloa ja salibandya tai harrastaa luistelua ja hiihtämistä. Myös taistelulajit, tennis ja uiminen ovat suosittuja lajeja lasten keskuudessa. Parasta urheilussa on se, että se yhdistää hauskuuden ja liikkumisen. Urheilulajeja on monia ja useimpiin niistä tarvitaan erikoisvarusteet. Esimerkiksi pystyäkseen laskettelemaan lapsi tarvitsee lasketteluvaatteet, monot, kypärän sekä sukset tai lumilaudan. Ratsastamiseen taas tarvitaan ratsastuskypärä, turvaliivit sekä mukavat ratsastusvaatteet. Myös pyöräily, uiminen ja skeittailu vaativat oikeanlaiset varusteet, jotka tekevät liikkumisesta mukavaa ja turvallista.

Lasten urheiluvarusteet Jollyroomilta

Samalla tavalla kuin jokaiseen säähän tarvitaan erilaiset vaatteet, myös jokaiseen urheilulajiin tarvitaan erilaiset varusteet. Sen takia meillä on suuri valikoima urheiluvarusteita ja vaatteita lapsille. Meiltä Jollyroomilta löydät varusteet kaiken ikäisille lapsille kiinnostuksen kohteesta riippumatta. Tarjolla on lasten polkupyöriä, potkulautoja ja sähköpyöriä. Pyöräilyaiheisiin tuotteisiin löytyy myös lisätarvikkeita kuten pyöränistuimia, pyöräilykypäriä ja muita suojia. Naperoille on tarjolla myös paljon erilaisia pallourheilulajeja, kuten koripallo, jalkapallo, golf, käsipallo ja sähly. Meiltä löydät myös suositut mailapelit, joita monet lapset rakastavat. Kurkista urheiluosastollemme ja löydä pingis- sulkapallo- ja tennisvarusteet lisätarvikkeineen! Täällä Pohjolassa talviurheilulajit ovat luonnollisestikin lasten suuria kiinnostuksen kohteita. Meiltä löydät välineet maastohiihtoon ja jääkiekkoon. Ja jos olette lähdössä laskettelureissulle perheen kanssa, kannattaa kurkata laskettelu- ja lumilautailuosastoomme.

Lasten urheilutuotteet tulevat suosituilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Burton, HEAD, Pinepeak, STIGA ja Salming. Muistathan, että Jollyroomilla asioidessasi sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus sekä 365 päivän avoin kauppa. Tervetuloa tutustumaan!