Vapaa-aika & Harrastukset tuotemerkiltä Sebra

Etsitpä sitten hiekkalaatikkoa, liukumäkeä, uima-allasta, musiikki-instrumenttia tai mitä vain, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Vapaa-aika ja Harrastukset -osastomme on täynnä hauskoja tuotteita, joista lapsesi varmasti pitää!

Täältä löydät laajan valikoiman Sebran leluja sekä sisustus- ja hoitotarvikkeita Sebran sarjoista Village, Forest ja Kili. Sebran tyylikkäitä sisustustuotteita, tekstiilejä ja leluja on helppo yhdistää keskenään. Sebran tuotteissa on moderni design ja hempeät värit, jotka yhdistyvät pitkään käsityöperinteeseen. Suuri osa Sebran tuotteista on valmistettu käsin luonnonmateriaaleista, kuten puusta, villasta ja puuvillasta. Laajasta valikoimasta löydät huonekaluja, puu-, veto- ja pehmoleluja, vuodetekstiilejä, seinätarroja, säilytyskoreja sekä paljon muuta.

Lasten vapaa-aika ja harrastukset

Lapsena on loputtomasti aikaa leikkiä ja tehdä hauskoja aktiviteetteja. On jännittävää löytää uusi harrastus tai vapaa-ajanaktiviteetti, josta pitää. Aktiviteetti- ja harrastusmahdollisuuksia löytyy loputon liuta. Jos lapsesi viihtyy ulkona, on olemassa hauskoja ulkoleluja, kuten hiekkalaatikoita, keinuja, liukumäkiä ja trampoliineja. Sinut kenties kutsutaan pullakahveille leikkimökkiin? Lämpiminä kesäpäivinä uiminen on lasten suosikki numero yksi, joten miksipä et hankkisi lastenallasta takapihalle? Jos mieluummin lähdette rannalle polskuttelemaan, kuljetuskärry on oiva apu, johon voit lastata pikniktarvikkeet, vesilelut, pelastusliivit ja aurinkoteltat. Lapsellesi löytyy kasoittain hauskoja harrastusvaihtoehtoja, vaikeinta vain on valitseminen!

Kaikkea vapaa-aikaan ja harrastuksiin Jollyroomilta

Meiltä Jollyroomilta löydät laajan valikoiman hauskoja vapaa-ajantuotteita lapsellesi. Tarjolla on ulkoleikkikaluja, vesileluja, moottoriurheilua ja lasten GPS-kelloja vain muutamia mainitaksemme. Luodaksenne lapsia ulkoleikkeihin houkuttelevan kotipihan, on meillä saatavilla leikkimökkejä, pomppulinnoja ja trampoliineja. Sadepäivinä viihdytään mieluummin sisällä pelaten pelejä ja meillä onkin oma tietokonepeliosasto, josta löydät upeat pelipöydät, pelituolit ja muut pelitarvikkeet. Kätevät tuotteet leppoisiin rantapäiviin löydät outdoor-osastoltamme, joka on täynnä termospulloja, eväslaatikoita, kuljetusvaunuja, pelastusliivejä ja paljon muuta. Talvisin on aika suunnistaa pulkkamäkeen, jolloin hauskat talvilelut, kuten pulkat, kelkat, liukurit ja lumipatjat ovat parasta mitä lapsi voi toivoa.

Jollyroomilta löytyvät niin lelut kuin varusteetkin markkinoiden johtavilta tuotemerkeiltä, kuten Bestway, Blafre, Design Letters ja Pinepeak. Muistathan, että Jollyroomilla asioidessasi sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus sekä 365 päivän avoin kauppa. Tervetuloa tutustumaan!

;