Urheilu tuotemerkiltä Nordbjørn

Jalkapallo, käsipallo, ratsastus, pyöräily, salibandy, laskettelu ja paljon muuta. Jollyroomin urheilutuotteiden kategoriasta löytyy paljon hauskaa. Meiltä saat kaikki tarvittavat urheiluvälineet ja -laitteet eri vuodenaikoihin.

Meiltä Jollyroomilta löydät suuren valikoiman Nordbjørnin toiminnallisia vaatteita ja kenkiä! Nordbjørn on ruotsalainen vaatemerkki, joka valmistaa kestäviä ja erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon sopivia ulkovaatteita. Kaikki vaatteet ovat saaneet karhuntassu-merkin osoituksena hyvästä laadusta ja kestävyydestä. Nähdessäsi tämän merkin voit olla varma, että vaate suojaa lastasi sateessa, tuulessa ja lumessa. Vahva ja kestävä ulkopuolelta - lämmin ja suojeleva sisäpuolelta.

4 tulosta.

Urheilu - hauskinta lapsena olemisessa

Urheilu on suuri osa lasten elämää. Voi pelata jalkapalloa ja salibandya tai harrastaa luistelua ja hiihtämistä. Myös taistelulajit, tennis ja uiminen ovat suosittuja lajeja lasten keskuudessa. Parasta urheilussa on se, että se yhdistää hauskuuden ja liikkumisen. Urheilulajeja on monia ja useimpiin niistä tarvitaan erikoisvarusteet. Esimerkiksi pystyäkseen laskettelemaan lapsi tarvitsee lasketteluvaatteet, monot, kypärän sekä sukset tai lumilaudan. Ratsastamiseen taas tarvitaan ratsastuskypärä, turvaliivit sekä mukavat ratsastusvaatteet. Myös pyöräily, uiminen ja skeittailu vaativat oikeanlaiset varusteet, jotka tekevät liikkumisesta mukavaa ja turvallista.

Lasten urheiluvarusteet Jollyroomilta

Samalla tavalla kuin jokaiseen säähän tarvitaan erilaiset vaatteet, myös jokaiseen urheilulajiin tarvitaan erilaiset varusteet. Sen takia meillä on suuri valikoima urheiluvarusteita ja vaatteita lapsille. Meiltä Jollyroomilta löydät varusteet kaiken ikäisille lapsille kiinnostuksen kohteesta riippumatta. Tarjolla on lasten polkupyöriä, potkulautoja ja sähköpyöriä. Pyöräilyaiheisiin tuotteisiin löytyy myös lisätarvikkeita kuten pyöränistuimia, pyöräilykypäriä ja muita suojia. Naperoille on tarjolla myös paljon erilaisia pallourheilulajeja, kuten koripallo, jalkapallo, golf, käsipallo ja sähly. Meiltä löydät myös suositut mailapelit, joita monet lapset rakastavat. Kurkista urheiluosastollemme ja löydä pingis- sulkapallo- ja tennisvarusteet lisätarvikkeineen! Täällä Pohjolassa talviurheilulajit ovat luonnollisestikin lasten suuria kiinnostuksen kohteita. Meiltä löydät välineet maastohiihtoon ja jääkiekkoon. Ja jos olette lähdössä laskettelureissulle perheen kanssa, kannattaa kurkata laskettelu- ja lumilautailuosastoomme.

Lasten urheilutuotteet tulevat suosituilta ja luotettavilta tuotemerkeiltä kuten Burton, HEAD, Pinepeak, STIGA ja Salming. Muistathan, että Jollyroomilla asioidessasi sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus sekä 365 päivän avoin kauppa. Tervetuloa tutustumaan!

;