Lastenvaatteet tuotemerkiltä Maxomorra

Jollyroomista löydät vaatteet lapsille jokaiseen tilanteeseen! Upeasta valikoimastamme löydät laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita niin tutuilta kuin uudemmiltakin tuotemerkeiltä. Selaa valikoimaamme ja tee arjesta juhlaa! Meiltä löydät ihania paitoja, housuja, urheiluvaatteita, mekkoja, tunikoita, uimavaatteita ja paljon muuta.

Jollyroomista löydät hauskan ja inspiroivan valikoiman ruotsalaiselta Maxomorralta, joiden vaatteissa on keskitytty laatuun leikkisissä väreissä ja kuvioissa. Tuotteet ovat mukavia ja helppoja kantaa, sillä Maxomorra on tunnettu toiminnallisesta designista ja pehmeistä materiaaleista. Maxomorra valmistaa suuren osan mallistoistaan ekologisesti viljellystä puuvillasta. Se on tuotettu orgaanisista kuiduista valmistetuille tekstiileille asetetun standardin mukaan, mikä tarkoittaa, että puuvillan alkuperä voidaan jäljittää. Maxomorran ainutlaatuinen ilme ja laaja väripaketti antaa sinulle mahdollisuuden valita ja yhdistellä ihanan pehmeitä vaatteita lapsellesi!

Vaatteet kaikkiin vuodenaikoihin

Kesä ja aurinko, talvi ja lumi, syksy ja sade. Riippumatta säästä, lapsilla on oltava säähän sopivat vaatteet. Jollyroom haluaa tarjota teille markkinoiden parhaan ja suurimman valikoiman lastenvaatteita. Jollyroomin valikoimasta löydät kaiken aurinkosuojavaatteista ja lämpimistä talvihaalareista pehmeisiin bodyihin ja lastenkenkiin.

Lastenvaatteet perheen pienimmille

Myös perheen pienimmät tarvitsevat lastenvaatteita, eikä mikään ole suloisempaa kuin pienet pehmeät bodyt ja potkupuvut. Ne eivät ole pelkästään suloisia, vaan ne on myös helppo pukea ja riisua kätevien neppareiden ansiosta. Lastenvaatteiden täytyy kestää pesua ja kulutusta, sillä joskus ruokailuhetket voivat olla hyvinkin vauhdikkaita ja sotkuisia. Lasten ruokaillessa erilaiset lialta ja ruualta suojaavat ruokalaput sekä huivit ovat todella kätevä apu!

Ulkovaatteet kaikenikäisille lapsille

Lapset rakastavat leikkiä ja seikkailla ulkona sekä tutustua ympäristöön. Lasten ulkoleikkejä ei tuuli, vesisade tai lumimyrsky pysäytä. On siis tärkeää, että lapsella on ulkovaatteet, jotka suojaavat säältä kuin säältä. Meiltä löydät sadeasut, kuravatteet, talvihaalarit sekä toppahousut. Aurinko ja uiminen Kukapa ei rakastaisi aurinkoa ja haluaisi pulahtaa uimaan viileään veteen kauniina kesäpäivänä. Auringosta nauttiessa on kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota lastenvaatteisiin. Jotta koko perhe voi nauttia auringosta turvallisesti, on tärkeää muistaa aurinkosuojavaatteet. Jollyroomilta löydät UV-vaatteet uimapuvuista ja -housuista uimavaippoihin ja uimakenkiin. Älä myöskään unohda uv-telttaa, sillä auringon porottaessa on uv-teltan varjoon mukava kömpiä lepäämään.

Mukavat lastenkengät

Kaikki kunnia lastenvaatteille, mutta ilman mukavia lastenkenkiä ei pitkälle pötkitä! Lapset ovat täynnä energiaa ja sen purkamiseksi tarvitaan mukavat kengät, joilla voi juosta, pomppia ja hyppiä mielin määrin. Tarvitaanko teillä ensiaskelkengät pienokaiselle tai mukavat lenkkarit vanhemmille lapsille?

Jollyroomilla on usein mahtavia lastenvaatekampanjoita sekä alennuksia, ja hintamme ovat aina edulliset. Riippumatta siitä, millaisia vaatteita tai lastenkenkiä teidän lapset ovat vailla, toivomme että löydät etsimäsi Jollyroomilta. Tervetuloa verkkokauppaamme!