Toppahousut tuotemerkiltä Lindberg

Älä anna pienen pakkasen estää talven ulkoleikkejä – varaudu talvisäähän kunnon toppavaatteilla! Jollyroomilta löydät kattavan valikoiman lasten toppahousuja tunnetuilta tuotemerkeiltä kuten LEGO Wear, Didriksons, Reima sekä Bergans. Valikoimassamme on lukuisia upeita toppahousuja useissa eri väreissä ja malleissa. Täältä löydät tuulenpitävät toppahousut henkseleillä ja jalkalenkeillä. Toppahousut jalkaan ja pulkkamäkeen!

Jollyroomista löydät Lindbergin lasten- ja vauvanvaatteet. Valikoimassa on sadevaatteita, talvivaatteita ja UV-vaatteita. Lindberg on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin pitämään huolta lasten palelevista käsistä ja jaloista. Sen jälkeen kehitys on jatkunut, ajatuksissa kaikki ne, jotka tykkäävät liikkua Pohjoismaisessa luonnossa ja sen ilmastossa. Lindbergin valikoima perustuu kerrospukeutumiseen, joka sopii kaikkiin sääolosuhteisiin. Yksinkertaisesti toimivia vaatteita, joiden avulla ulkona oleminen on mahdollista säästä huolimatta! Monet vaatteista ovat lisäksi ÖKO-TEX -sertifioituja.

Toppahousuja lapsille vuoden kylmimpiin päiviin

Lapsilla täytyy olla kunnolliset talvivaatteet, sillä he haluavat leikkiä ulkona myös pakkasilla. Pari kestäviä ja käteviä toppahousuja ovat ehdoton valinta hieman isommille lapsille, joille haalarit ovat jääneet pieniksi. Oikeanlaisella talvihousujen ja talvitakin yhdistelmällä mitkään talven ulkoleikit eivät ole mahdottomia!

Jollyroomin online valikoimasta toppahousut kaikille lapsille

Jollyroomilta löytyy kaikenlaisia toppahousuja kaikenikäisille lapsille. Meiltä saat toppahousut henkseleillä tai ilman sekä talvihousut, jotka sopivat erityisesti lasketteluun ja hiihtämiseen. Yhteistä kaikille housuille on, että ne ovat laadukkaita ja suosittujen tuotemerkkien valmistamia – Didriksons, 8848 Altitude ja Lindberg ovat vain muutamia esimerkkejä valikoimastamme!

Tutustu myös meidän talvitakki- ja toppatakkivalikoimaan, ja yhdistä suosikkitakkisi toppahousujen kanssa. Mikäli tarvitset talvikenkiä tai haalaria, löydät myös ne meiltä!