Taaperokärryt

Taaperokärry antaa tarvittavaa tukea ensiaskeleitaan ottavalle lapselle. Kävelykärryvalikoimastamme löydät sekä klassiset BRIO-kävelyvaunut että kehittävillä leluilla varustetut taaperokärryt. Tutustu ja tilaa suosikkisi!
32 tulosta.

Taaperokärryt – hauska ja hyödyllinen apu perheen pienimmille

Kun perheen vauvasta kasvaa taapero, ovat pikkuiset jalat valmiina tömistämään tiehensä. Tilannetta hankaloittaa toki useissa tapauksissa lapsen horjuva tasapaino, joka ei ole ehtinyt kehittyä taaperon toiveiden tasalle. Ei ole mitään parempaa, kuin saada olla läsnä todistamassa oman pienokaisen ensiaskeleita. Virtaa lapsilla kuitenkin riittää, eikä vanhempana aina ehdi olla mukana jokaisella askeleella. Onneksi taaperokärryt tulevat juuri silloin apuun! Kävelyvaunulla naperosi saa tarvitsemansa tuen ensiaskelten ottamiseen, eikä vaunusta puutu tilaa lempilelujen kuskaamiseen paikasta toiseen. Kävelykärryn tukemana lapsesi oppii löytämään tasapainon seistessään ja kävellessään, eikä mikään ole hauskempaa, kuin värikkään työntökärryn kanssa tallustelu ympäriinsä! 

Laaja valikoima työntökärryjä Jollyroomilta

Jollyroomilla on useita työntökärryjä, joista voit valita sopivimman juuri teidän lapsellenne. Valikoimassamme on useita erivärisiä ja erimallisia, mitä mielikuvituksellisimpia vaunuja, kuten myös klassinen BRIO-kävelyvaunu. Valinnanvaraa riittää yksinkertaisista, tilavalla säilytystilalla varustelluista malleista kävelykärryihin, jotka voidaan yhdistää hauskoihin aktiviteettileluihin lapsen aisteja ja motoriikkaa kehittämään. Säädettävä kädensija ja jarrut varmistavat, että kävelykärry soveltuu niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin tallustajalle. Valitse siis värien ja mallien maailmasta oma suosikkisi, kun tarjolla ovat tunnetut tuotemerkit, kuten BRIOJaBaDaBaDoKids Concept ja Woodlii. Mikäli muut lasten tuotteet kiinnostavat, kurkkaa pikaisesti läpi laaja tuotevalikoimamme! Meiltä hankit niin puupalikatpalikkalaatikotleikkimatot kuin monet muutkin hauskat ajanvietteet koko perheelle