Leikkihuovat ovat ihania alustoja vauvojen ja lasten leikkeihin. Leikkihuovat tuntuvat ihanan pehmeiltä vauvan herkkää ihoa vasten tehden leikkimisestä miellyttävää. Jollyroomin laajasta valikoimasta löydät leikkihuovat lapsille ja vauvoille. Tutustu kattavaan valikoimaamme alla ja ihastu! Valikoimassa on useita eri tuotemerkkejä, kuten Färg & Form sekä Petite Chérie.

Hauskat leikkihuovat iloisille vauvoille ja lapsille

Kun lapsesi on vielä niin pieni, ettei hän osaa istua seisomisesta ja kävelemisestä puhumattakaan, on leikkihuopa mahtava vaihtoehto! Hauska ja pehmeä leikkihuopa antaa lapsellesi oivan paikan, jossa hän voi rentoutua ja toisaalta myös tarkkailla ympäristöään sekä harjoitella tuiki tärkeitä vatsa- ja selkälihaksiaan. Samalla lapsi voi leikkiä ja tutkia huovan erilaisia kuvioita ja osia, ja siksi pikkuisen leikkihuovaksi kannattaakin valita iloisen värinen, mielikuvitusta innostava ja viihdyttävä huopa!

Paljon erilaisia leikkimattoja Jollyroomilla

Riippumatta siitä etsitkö lapsellesi leikkihuopaa vai puuhamattoa, löydät sen varmasti meiltä täältä Jollyroomilta. Valikoimaamme kuuluu huopia, joilla lapsi voi leikkiä, levätä, harjoitella liikkumista ja paljon muuta. Mattoja on saatavilla useissa eri väreissä ja kuvioissa, ja ne ovat laadukkaiden tuotemerkkien kuten Sebran, Done By Deer’in ja BabyDanin valmistamia.

Mattojen lisäksi löydät meiltä myös paljon muita lastentarvikkeita kuten imetystyynyt, tuttipullot ja babysitterit, joten ei muuta kuin tekemään löytöjä!