-30%

Meiya & Alvin Helistin Meiya

11,90 € 16,90 € Sinä säästät: 5,00 € (-30%)
Loppu Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Kaunis ja pehmeä Meiya -helistin. Meiya & Alvin -sarjan Meiyalla on pehmeä mekko yllään ja Meiyan luonnonkumista valmistettu iho toimii myös puruleluna. Suloinen helistin pienille lapsille!

Ikäsuositus: 0 kk+.

Pakkauksen mitat: 26,5 x 17 x 7 cm.

Materiaali: Luonnonkumia/puuvillaa.

Väri: Valkoinen/Vaaleanpunainen.

Meiya & Alvin -sarjan tuotteet on valmistettu ainoastaan luonnollisista materiaaleista, luonnonkumista ja pehmeästä puuvillasta, jotka vaikuttavat ympäristöön mahdollisimman vähän. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Sri Lankassa. Kuitutäyte on kierrätettyä muovia (kierrätysmuovipulloja) ja luonnonkumi Hevea-puusta. Myös puuvillakangas on täysin luonnonmukaista. Meiya & Alvin -tuotteet on sertifioitu myrkyttöminä, BPA-vapaina, ftalaatti-vapaina sekä PVC-vapaina. Kaikki tuotteet on myrkyttömillä väreillä käsin maalattuja. Pakkaukset on valmistettu kierrätetystä kartongista ja soijapohjaisesta musteesta. Kaikki tuotteet on valmistettu ympäristölle kestävällä tavalla. Vuonna 2015 Meiya & Alvin voitti "Dr. Toy's Best Children's Products Awards" kategoriassa "Best Green". Tuotteet on hinnoiteltu auttamaan kuluttajia löytämään ja ostamaan turvallisia, kohtuuhintaisia ja pedagogisesti suuntautuneita ja stimuloivia leluja.
Artikkelinro. 687697

Tuotemerkki

Meiya & Alvin

Meiya & Alvin -konsepti syntyi Sri Lankassa. Mano Sheriff kirjoitti siellä lastenkirjan, jossa seikkailee kaksi suloista hahmoa Meiya ja Alvin, joista on vuosien mittaan tullut todella suosittuja. Meiltä Jolyroomilta löydät Meiyan ja Alvinin mallisia pehmoleluja ja nukkeja, jotka on valmistettu myrkyttömistä ja luonnollisista materiaaleista, jotka ovat turvallisia lapsille. Pehmoleluissa yhdistyvät kumi ja kangas, joten ne ovat kestäviä ja hauskoja leluja, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille.

Katso lisää Meiya & Alvin »