LEGO

| LEGO Disney

LEGO Disney Princess 43213 Pienen Merenneidon Satukirja

5 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

5 JÄLJELLÄ

Toimitusaika on noin työpäivää

Lisää ostoskoriin

CMS_Club Jollyroom_FI2.png

Tuotekuvaus

Loputtomat hauskat yksityiskohdat odottavat yli 5-vuotiaita Disneyn Pienen merenneidon faneja LEGO ǀ Disney Pienen merenneidon satukirja 43213 setin parissa. Tulevaan Pieni merenneito ‑seikkailuelokuvaan perustuva setti sisältää 3 eri osiota: Ursulan piilopaikan, jossa on taittuva simpukankuorivaltaistuin, prinssi Erikin kirjaston piilotettuine kirjoineen ja karttoineen ja Arielin luolan, jossa on kääntyvä patsas ja avain. LEGO Builder sovelluksen avulla lapset uppoutuvat helppoon ja intuitiiviseen rakennusseikkailuun, jossa he voivat zoomata ja kiertää rakentamaansa mallia 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistään.

Hauska setti leikkeihin myös matkalle
Lukittavassa kirjassa on paljon hauskoja vaihtoehtoja mielikuvitusleikkeihin. Sillä voi leikkiä sellaisenaan tai muihin LEGO ǀ Disney setteihin myydään erikseen yhdistettynä. Kirjan monet yksityiskohdat ja tarinaideat saavat mielikuvitukseen lentoon.

Eeppisiä hahmoja
LEGO setin parissa lapset pääsevät äkkiä leikkien pyörteisiin, sillä mukana on 3 LEGO mikronukkea, Disneyn Ariel, prinssi Erik ja Ursula sekä LEGO rapuhahmo Sebastian. Kirja on hauska lahja, joka ilahduttaa lapsia kaikkialla.

— Disneyn Pieni merenneito ‑setti täynnä yksityiskohtia innostaa leikkeihin
— Mukana on pyörivä patsas, taittuva simpukankuorivaltaistuin, toimiva lukko ja piilopaikkoja
— Innosta roolileikkeihin Disneyn Arielin, prinssi Erikin, Ursulan ja Sebastianin kanssa
— Innosta Disney-fanien luovuutta hauskalla synttärilahjalla, joka innostaa mielikuvitusleikkeihin
— Riittävän suuri loputtomiin seikkailuihin, mutta kulkee helposti lasten mukana minne vain
— Tutustu LEGO Builder sovelluksen intuitiivisiin rakennusohjeisiin
— Yksityiskohtaiset LEGO hahmot ja rakennelmat innostavat luoviin leikkeihin hauskalla tavalla
— Setin LEGO osat täyttävät tiukat laatustandardit, ja ne toimivat aina
  • - Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi.

Artikkelinro.  10229778

Katso lisäinspiraatiota täältä

Tuoteseloste

Materiaali Muovi

Arvostelut

Jollyroom takaa, että "vahvistetun ostajan" jättämät arvostelut ovat peräisin Club Jollyroom -jäseniltä, jotka ovat ostaneet kyseisen tuotteen Jollyroomilta. Jollyroom varmistaa tämän tarkistamalla, että tuote löytyy arvostelijan tilaushistoriasta. Jollyroom ei kuitenkaan takaa muiden arvostelujen olevan peräisin kyseistä tuotetta käyttäneiltä asiakkailta, mutta kehottaa, että ainoastaan tuotetta käyttäneet Club Jollyroom -jäsenet kirjoittaisivat tuotearvosteluja. Jollyroomin henkilökunta voi myös arvioida tuotteita, mutta vain jos he ovat ostaneet tuotteen Jollyroomilta ilman korvausta, ja heidät ilmoitetaan "vahvistettuina ostajina".

Hintahistoria

Ei tietoa