-38%

LEGO City 60165 Nelivetoinen partioauto

38,90 € 62,90 € Sinä säästät: 24,00 € (-38%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta

Tuotekuvaus

Soita rannikkovartioston pelastusyksikkö paikalle hakemaan pulaan joutunut sukeltaja! Kiiruhda satamaan Nelivetoisella partioautolla. Laske rannikkovartioston pelastusalus vesille, kun olet tarkistanut varusteet, ja tarkkaile aaltoja, jotta löydät pulaan joutuneen sukeltajan ja hänen veneensä. Sukeltaja on poijun luona! Vene palaa, ja mitä sen toisella reunalla roikkuu?! Taas jännittävä päivä LEGO® Cityn rannikkovartioston henkilökunnalle!

Pakkaukseen sisältyy kolme minihahmoa, mustekala, nelivetoinen ajoneuvo, pelastusvene, kumivene, poiju ja paljon erilaisia työkaluja.

Ikäsuositus. 5 vuotta +.

Osia: 347.
  • - Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi.
Artikkelinro. 708958

Tuotemerkki

LEGO

Värikkäät legopalikat takaavat lapsille useiden tuntien hauskat leikit. Lapset voivat rakentaa omia fantasiamaailmojaan – kaikkea maagisista linnoista avaruusaluksiin ja maatiloihin. Meillä on lukuisia eri LEGO sekä LEGO Duplo -rakennussettejä, joissa on haastetta kaikenikäisille lapsille. Täältä löydät kaikki lapsien suosikit, kuten Star Wars, Ninjago sekä Disney Prinsessat -tuotteet, jotka tekevät leikkihetkistä taianomaisia!

Katso lisää LEGO »