70905 LEGO Batman: The Movie Lepakkoauto
70905 LEGO Batman: The Movie Lepakkoauto
70905 LEGO Batman: The Movie Lepakkoauto

70905 LEGO Batman: The Movie Lepakkoauto

67,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Taistele rikoksia vastaan Batmanin ja Robinin kanssa heidän tehokkaalla lepakkoautollaan! Pysäytä Kabuki-kaksoset ja Ihmislepakko ennen kuin he aiheuttavat ongelmia Gotham Cityssä, mutta varo kaksosten teräviä kynsiä ja vältä Ihmislepakon dynamiittihyökkäyksiä yläilmoista

Lepakkoautossa on kolme eri säätövaihtoehtoa pyörille (kilpa-ajo, monstertruck ja taskuparkkeeraus), ohjukset ja istuimet kahdelle legohahmolle.

Settiin kuuluu osia, joilla voit rakentaa Lepakkoauton sekä viisi legohahmoa (Batman, Robin, Ihmislepakko ja Kabuki-kaksoset) ja heidän tarvikkeitaan. Voit myös yhdistää setin osia muiden LEGO-sarjojen osien kanssa!

Ikäsuositus: 8 vuotta +.

Osien lukumäärä: 581.

Materiaali: Muovi.
  • - Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille pienten osien vuoksi.
Artikkelinro. 680716

Tuoteseloste

Tuotemerkki

LEGO

Värikkäät legopalikat takaavat lapsille useiden tuntien hauskat leikit. Lapset voivat rakentaa omia fantasiamaailmojaan – kaikkea maagisista linnoista avaruusaluksiin ja maatiloihin. Meillä on lukuisia eri LEGO sekä LEGO Duplo -rakennussettejä, joissa on haastetta kaikenikäisille lapsille. Täältä löydät kaikki lapsien suosikit, kuten Star Wars, Ninjago sekä Disney Prinsessat -tuotteet, jotka tekevät leikkihetkistä taianomaisia!

Katso lisää LEGO »