-37%
10845 LEGO DUPLO Ensimmäinen Karusellini
10845 LEGO DUPLO Ensimmäinen Karusellini

10845 LEGO DUPLO Ensimmäinen Karusellini

32,90 € 51,90 € Sinä säästät: 19,00 € (-37%)
Tuote on loppuunmyyty Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Rakenna yhdessä lapsesi kanssa LEGO® DUPLO® -huvipuisto! Ensimmäinen karusellini -pakkauksen avulla lapsesi voi rakentaa yksinkertaisen karusellin toimivan hammasrattaan avulla. Tämä setti tarjoaa lapsellesi pedagogisen ja hauskan lähestymistavan liikkuvien osien maailmaan.

LEGO® DUPLO®t ovat suurempia palikoita, jotka sopivat erinomaisesti nimenomaan perheen pienimmille rakentajille. Palikoista on helppo ottaa kiinni ja ne voidaan kiinnittää toisiinsa sekä irrottaa toisistaan helposti ja vaivattomasti. Värikkäät rakennuspalikat kehittävät lapsesi hienomotorisia taitoja sekä mielikuvitusta!

Pakkaus sisältää osat, joista voit rakentaa karusellin yhdessä lapsesi kanssa. Sen lisäksi pakkauksessa on kaksi DUPLO®-hahmoa, lintu sekä lukusia muita osia.

Ikäsuositus: 2 vuotta +.

Osien lukumäärä: 24.

Materiaali: Muovia.
Artikkelinro. 680643

Tuoteseloste

Tuotemerkki

LEGO

Värikkäät legopalikat takaavat lapsille useiden tuntien hauskat leikit. Lapset voivat rakentaa omia fantasiamaailmojaan – kaikkea maagisista linnoista avaruusaluksiin ja maatiloihin. Meillä on lukuisia eri LEGO sekä LEGO Duplo -rakennussettejä, joissa on haastetta kaikenikäisille lapsille. Täältä löydät kaikki lapsien suosikit, kuten Star Wars, Ninjago sekä Disney Prinsessat -tuotteet, jotka tekevät leikkihetkistä taianomaisia!

Katso lisää LEGO »