10833 LEGO DUPLO Esikoulu
10833 LEGO DUPLO Esikoulu

10833 LEGO DUPLO Esikoulu

21,90 € 23,90 € Sinä säästät: 2 € (-8%)
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Esikoulussa tapahtuu aina kaikkea hauska! Opettaja lukee ääneen, lapset saavat piirtää ja leikkiä lounaaseen asti. Lounaalla on ruoaksi maistuvia voileipiä. Tämä LEGO® DUPLO® My Town -pakkauksen avulla esikoulun leikkiminen onnistuu myös kotona!

LEGO® DUPLO®t ovat suurempia palikoita, jotka sopivat erinomaisesti nimenomaan perheen pienimmille rakentajille. Palikoista on helppo ottaa kiinni ja ne voidaan kiinnittää toisiinsa sekä irrottaa toisistaan helposti ja vaivattomasti. Värikkäät rakennuspalikat kehittävät lapsesi hienomotorisia taitoja sekä mielikuvitusta!

Pakkaus sisältää erilaisia osia, joilla voit rakentaa esikoulun. Sen lisäksi pakkauksessa on nallekarhu, kolme DUPLO®-hahmoa (aikuinen ja kaksi lasta) sekä lukuisia muita hauskoja osia!

Ikäsuositus: 2 vuotta +.

Osien lukumäärä: 39.

Materiaali: Muovia.
Artikkelinro. 680637

Tuoteseloste

Tuotemerkki

LEGO

Värikkäät legopalikat takaavat lapsille useiden tuntien hauskat leikit. Lapset voivat rakentaa omia fantasiamaailmojaan – kaikkea maagisista linnoista avaruusaluksiin ja maatiloihin. Meillä on lukuisia eri LEGO sekä LEGO Duplo -rakennussettejä, joissa on haastetta kaikenikäisille lapsille. Täältä löydät kaikki lapsien suosikit, kuten Star Wars, Ninjago sekä Disney Prinsessat -tuotteet, jotka tekevät leikkihetkistä taianomaisia!

Katso lisää LEGO »