Brädspel.se

TEAM 3 Pink Lautapeli

-11%
2 JÄLJELLÄ
2 JÄLJELLÄ
16,90 € 18,90 € Sinä säästät: 2 € (-11%)
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

TEAM 3 on hulvaton yhteistyöpeli 3–6 pelaajalle. Pinotkaa yhdessä palikat oikeaan järjestykseen niin nopeasti kuin pystytte, mutta se ei olekaan aivan helppoa! Mitä saadaan kun yhdistetään pelaajien roolit: mykkä arkkitehti, joka ilmoittaa rakennusohjeet eleiden avulla, kuuro työnjohtaja, joka tulkitsee ohjeet ja puhuu ne eteenpäin sekä sokea rakentaja, joka rakentaa silmät kiinni? Aikaa toteutukseen on kolme minuuttia!

TEAM 3:sta on kaksi versiota: pinkki ja vihreä. Kummassakin versiossa on erilaiset suunnitelmakortit. Yhdellä versiolla voitte pelata yhteistyöpeliä millä tahansa vaikeustasolla tai kilpailla kahtena tiiminä helpoimman vaikeustason suunnitelmakorteilla. Yhdistämällä molemmat versiot saatte tarpeeksi rakennuspalikoita ja suunnitelmakortteja, jotta voitte kilpailla neljällä tiimillä helpoimmalla vaikeustasolla tai kilpailla kahdella tiimillä millä tahansa vaikeustasolla.

Kummassakin versiossa on lisäksi erillinen minilisäosa: pinkissä se on ulottuvuuspelottavuus ja vihreässä taas aivojumitus. TEAM 3 – tiimihupailua hauskimmillaan!

Tuotteeseen sisältyy:

- 83 korttia
- 10 palikkaa
- Säännöt

Ikäsuositus: 14 vuotta +.

Artikkelinro. 10129240

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Peliaika 30
Kieli Norja
Suomi
Ruotsi
Tanska
Materiaali Pahvi, muovi
Korkeus (cm) 20
Pituus (cm) 14,5
Leveys (cm) 7,1
Pelaajia 2-6