Brädspel.se

Maracas Peli

3 JÄLJELLÄ
3 JÄLJELLÄ
11,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Pidennetty palautusoikeus 31.1.2022 asti
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Jos haluat maailman parhaaksi marakassinsoittajaksi, tarvitset tarkan kuulon ja hieman onneakin. Arvaa marakassin sisällä olevien jyvien määrä tarkemmin kuin muut pelaajat!

Maracas on hauska partypeli koko perheelle! Maracasissa pelaajilla on käytössään avattava marakassi ja he yrittävät arvata kuinka monta jyvää marakassi sisältää.

Vuorossa oleva pelaaja laittaa haluamansa määrän jyviä marakassin sisälle muiden pelaajien näkemättä. Tämän jälkeen marakassi annetaan muille pelaajille, ja he yrittävät arvata kuinka monta jyvää marakassi sisältää. Pelaajat saavat ravistaa marakassia niin kauan kuin haluavat, mutta eivät saa avata sitä.

Kun kaikki pelaajat ovat arvanneet, aloittanut pelaaja avaa marakassin ja paljastaa jyvien määrän. Jokainen täsmälleen oikein vastannut pelaaja saa kaksi pistettä, mutta jos kukaan ei arvannut oikein niin lähimmän pienemmän numeron arvannut pelaaja saa yhden pisteen. Oikeaa vastausta suurempaa lukua arvanneet pelaajat menettävät yhden pisteen.

Peli päättyy, kun jokainen pelaaja on ainakin kerran saanut täyttää marakassin ja eniten pisteitä saanut pelaaja voittaa!

Tuotteeseen sisältyy:

- 1 marakassi
- 21 värikästä jyvää
- 36 pistemerkkiä
- Ohjeet

Ikäsuositus: 6 vuotta +.

Artikkelinro. 10129259

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Kieli Norja
Suomi
Ruotsi
Englanti
Tanska
Materiaali Muovi
Korkeus (cm) 14,5
Pituus (cm) 6,7
Leveys (cm) 6,7