Danspil

Danspil Safari School Peli

6 JÄLJELLÄ
6 JÄLJELLÄ
22,50 €
Lisää ostoskoriin
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Professori Krokotiilin Safarikoulu on hauska, opettavainen ja jännittävä peli Danspililta. Pelin avulla pääset tutkimusmatkalle eläinten maailmaan ja opit paljon uusia asioita 42 eri eläimestä ja heidän ominaisuuksistaan.
Osaavatko elefantit lentää? Muniiko sarvikuono munia? Syövätkö virtahevot pelkkiä kasveja? Onko siileillä häntää? Kuinka monta jalkaa kärpäsellä on? Ei ole aina niin helppoa listata eläinten ominaisuuksia, mutta Professori Krokotiilin safarikoulussa saat vastauksen näihin ja moniin muihin kysymyksiin!
Pelin tarkoituksena on yhdistää tietyt ominaisuudet niihin sopiviin eläimiin mahdollisimman nopeasti ja olla se, joka asettaa ensimmäisenä pelinappulansa oikeiden ominaisuuskorttien päälle. Sinulla pitää myös olla eläintietoa, silmät päässä ja kyky vastata nopeasti yhdistäessäsi 22 ominaisuutta 42 eläimeen. Huomio kuitenkin, että jos olet liian nopea, saatat valita väärän ominaisuuden. Monet ominaisuudet eivät nimittäin ole aivan itsestäänselvyyksiä. Eihän esimerkiksi kaikki linnut osaa lentää!

Ikäsuositus: 4 vuotta +.
  • - Ei sovi alle 3-vuotiaille lapsille.

Artikkelinro. 10085587

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Materiaali Muovia
Muut mitat 27x27x8cm
Paino (kg) 0,762