Baby Born

Baby Born Nukke Magic Tyttö 43 Cm

Saatavilla pian
Trustpilot
Saatavilla pian
45,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Baby Born Magic-tyttönukke on 43 cm pitkä, ja siinä on 10 toimintoa, jotka tuottavat runsaasti iloa. Käännä nappia, niin nuken silmät avautuvat ja sulkeutuvat riippumatta nuken asennosta. Nukella on myös nukkumissilmät: Kun asetat sen selälleen ilman tuttia, se sulkee silmänsä automaattisesti. Tyttö pitää nukkumisesta, syömisestä, kylpemisestä sekä veden juomisesta pullostaan. Se osaa pissata vaippaan tai pottaan ja itkeä aitoja kyyneleitä. Lisäksi se osaa syödä puuroa. Nuken kädet, jalat ja pää ovat erittäin liikkuvat, joten se on helppo pukea suloisiin vaatteisiin. Soft Touch -keho on pehmeä ja miellyttäväntuntuinen. Peruspakettiin kuuluu potta, vaippa, lautanen ja lusikka, yksi annos puuroa, pullo, maaginen nappi, syntymätodistus ja ystävyysranneke sekä nukelle että lapselle.
Monipuolinen leikki Baby born -nukella kehittää mielikuvitusta, ja sen on todistettu parantavan myös lapsen sosiaalisia taitoja, kuten vastuunottoa, kommunikaatiota ja empatiaa.Ikäsuositus: 3 vuotta +.

Artikkelinro.  10140499

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Korkeus (cm) 38
Pituus (cm) 18
Leveys (cm) 33
Paino (kg) 1,4

Hintahistoria

Ei tietoa

Arvostelut

Jollyroom takaa, että sivulla näkyvät arvostelut ovat todellisten, tämän tuotteen ostaneiden kuluttajien kirjoittamia. Jollyroom käyttää Trustpilotin varmennustyökaluja, joista voit lukea lisää täältä.

Trustpilot