Silver Cross

Silver Cross Nukenvaunut Oberon, Valkoinen

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
691,90 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Silver Crossin Oberon-nukenvaunut ovat niille, jotka arvostavat ylellisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Nukenvaunut on tehty käsin parhaista materiaaleista perinteiseen tapaan, joka juontaa juurensa 130 vuoden taakse Englannin Yorkshireen. Kyseisestä nukenvaunusta löytyy kaksi eri mallia, joista kummatkin on varustettu aidolle esikuvalleen tunnuksenomaisilla yksityiskohdilla. Silver Cross Oberon on ylellinen luksusnukenvaunumalli, johon kuuluu yhteensopiva hoitolaukku.

Nukenvaunuissa on kauniin valkoinen vaunukoppa, joka on viimeistelty kiiltävällä pinnoitteella ja tummansinisillä yksityiskohdilla. Elegantti, retrotyylinen runko on varustettu lakatulla pinnalla. Säädettävä kuomu taittuu sen sivulla olevien kromattujen kiinnikkeiden avulla. Nukenvaunujen mukana tulee yhteensopiva päällinen vaunukoppaan. Nukenvaunuissa on toimiva jalkajarru, joka estää niitä rullaamasta eteenpäin itsekseen. Ainutlaatuisilla yksityiskohdilla varustetut nukenvaunut ovat ensiluokkainen lahja lapselle ja ne kestävät sukupolvelta toiselle.

Silver Cross on maailman vanhin ja todennäköisesti myös tunnetuin lastenvaunumalli. He valmistavat lastenvaunuja vanhemmille, jotka haluavat lapselleen ainoastaan parasta. Balmoral on heidän klassinen lastenvaunumallinsa, jota on valmistettu Englannissa jo vuodesta 1877.

Artikkelinro. 10126526

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Korkeus (cm) 94
Pituus (cm) 94
Leveys (cm) 45
Paino (kg) 12,5