-10% Ilmaiset toimituskulut
UPPAbaby CRUZ 2018 Yhdistelmävaunut, Gregory Blue
UPPAbaby CRUZ 2018 Yhdistelmävaunut, Gregory Blue
UPPAbaby CRUZ 2018 Yhdistelmävaunut, Gregory Blue

UPPAbaby CRUZ 2018 Yhdistelmävaunut, Gregory Blue

Trustpilot
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

UPPAbaby Cruz -vaunut ovat virtaviivaiset yhdistelmävaunut, jotka ovat pienikokoiset ja ketterät mutta tilavat. Vaunujen käytännöllinen suunnittelu sekä erikseen myytävät lisätarvikkeet mahdollistavat useita erilaisia yhdistelmiä, joiden ansiosta vaunuja pystyy käyttämään pitkään!

Istuimen selkänojan saa laskettua 180 asteeseen, jotta lapsesi voi sekä istua ympäristöään tutkaillen että makoilla mukavasti nokosten aikana. Korkeussuunnassa säädettävää kuomua saa mukautettua kasvavalle lapselle sopivaksi. Istuinta voi käyttää sekä selkä että kasvot menosuuntaan.

Tähän tuotepakettiin sisältyy lisäksi vaunukoppa, jonka avulla rattaita voi käyttää yhdistelmävaunuina jo syntymästä lähtien. Vaunukopassa on rei'itetty patja sekä ilmankierron mahdollistava pohja, jonka ansiosta se hengittää hyvin ja tarjoaa lapselle miellyttävän lepopaikan. UPPAbabyn vaunukoppa täyttää myös pitempiaikaisen nukkumapaikan edellytykset, joten sitä voi käyttää vauvan vuoteena matkoilla.

Kuomussa on vetoketju, jonka voi avata tuomaan lisäilmankiertoa. Kuomussa on lisäksi ulosvedettävä aurinkosuoja. Vaunukopan saa taitettua kokoon kätevää säilytystä varten.

- Kompakti runko.
- Säädettävä aurinkosuoja, jossa aurinkosuojakerroin 50+.
- 100 % ensiluokkaisesta nahasta valmistettuja yksityiskohtia.
- Erittäin tilava ja helppokäyttöinen tavarakori, joka kestää kuormitusta 11,3 kiloon asti.
- Säädettävä selkänoja, jossa on useita eri asentoja sekä yhden käden säätö.
- Säädettävä kuomu.
- Teleskooppinen työntöaisa.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 904039

Tuotemerkki

UPPAbaby

UPPAbaby on yksi mielenkiintoisimmista lapsiperheille tarkoitettujen tuotteiden valmistajista. Amerikkalainen UPPAbaby on onnistunut innovatiivisilla ratkaisuillaan luomaan helppokäyttöisiä lastentarvikkeita, jotka sopivat sekä sinulle että lapsellesi. UPPAbabyn tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja muodoissa. Löydä sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva!

Katso lisää UPPAbaby »

Arvostelut

Trustpilot