Mountain Buggy

Mountain Buggy Cosmopolitan Yhdistelmävaunut, Ink

-25% Ilmaiset toimituskulut Hyvät ensivaunut
Loppu varastosta
Loppu varastosta
479,20 € 635,90 € Sinä säästät: 156,70 € (-25%)
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Mountain Buggy Cosmopolitan ovat klassiset ja tyylikkäät yhdistelmävaunut, jotka sopivat erinomaisesti kaupunkiajoon. Puhtaat linjat sekä tyylikäs muotoilu tekevät vaunuista muotitietoisten vanhempien ykkösvalinnan.

Kääntyvien etupyörien sekä miellyttävän jousituksen ansiosta voit työntää vaunuja helposti väkijoukoissa sekä jalkakäytävillä. Cosmopolitan-vaunujen säädettävä työntöaisa tekee vaunujen ohjaamisesta mukavaa. Vaunut voidaan taittaa pieneen kokoon helposti ja vaivattomasti. Vaunuja voidaan säilyttää pystysuunnassa kokoontaitettuina, minkä ansiosta vaunut on helppo ottaa esimerkiksi julkisiin mukaan.

Mountain Buggy Cosmopolitan -vaunujen istuinosaa voidaan käyttää kuuden kuukauden iästä neljään ikävuoteen saakka. Ergonomisesti muotoillun istuinosan saa säädettyä kolmeen eri asentoon: istuin-, lepo- sekä makuuasentoon. Istuin on myös käännettävä, joten voit antaa lapsesi tutkailla edessä siintävää maailmaa tai sinun turvallisia kasvojasi. Istuinosan viisipistevaljaat pitävät huolen, että lapsesi istuu turvallisesti rattaissa koko matkan ajan. Vaunuissa on irrotettava turvakaari, minkä ansiosta lapsesi voi helposti kivuta pois vaunuista.

Mountain Buggy Cosmopolitan -vaunuihin on saatavissa myös erikseen myytävä vaunukoppa, jonka avulla voit käyttää vaunuja jo lapsen syntymästä lähtien!

Cosmopolitan-yhdistelmävaunuissa on suuri, säädettävä kuomu, joka suojaa lastasi auringolta ja kylmiltä tuulenpuuskilta. Vaunujen säädettävä jalkatuki kasvaa yhdessä lapsesi kanssa. Vaunuissa on myös erittäin tilava tavarakori, johon mahtuu kymmenen kilon edestä tavaroita.

Tyyppi:Yhdistelmävaunut
Paino:13 kg
Mitat kokoontaitettuna (ilman pyöriä): -
Mitat kokoontaitettuna:95 x 62 x 37,5 cm
Mitat avattuna:93 x 62 x 94–108 cm
Istuin- ja selkäosa:Istuin 31 x 17 cm, selkänoja 51 cm
Käännettävä istuin:Kyllä
Täysi lepoasento:Kyllä
Ikäsuositus:noin 6 kuukautta – 4 vuotta
Maksimikuormitus:Istuin 20 kg, tavarakori 10 kg
Pyörät:Puhkeamattomat
Etupyörät:Kääntyvät (lukittavat)
Pyörien määrä:4
Säädettävä työntöaisa:Kyllä
Mukanatulevat lisätarvikkeet:-
Yhteensopivat lisätarvikkeet:Sadesuoja, lämpöpussi
Travel System:Kyllä
Takuu:1 vuosi
Irrotettava päällinen: -
Pesuohje: Pyyhi kostealla rätillä

Artikkelinro. 699211

Asiakkaiden kuvat