Ergobaby Metro Compact Yhdistelmävaunut, Musta
Ergobaby Metro Compact Yhdistelmävaunut, Musta
Ergobaby Metro Compact Yhdistelmävaunut, Musta
Zoom

Ergobaby

Ergobaby Metro Compact Yhdistelmävaunut, Musta

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Tilapäisesti loppu
378 €
Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Metro-rattaat ovat ketterät ja mukavat yhdistelmävaunut Ergobaby-merkiltä. Vaunut ovat erittäin kompaktit ja soveltuvat siten erinomaisesti kaupunkikäyttöön. Ne ovat vaivattomat ottaa mukaan bussiin tai junaan, ja kokoontaitettuina ne mahtuvat useimpiin tavaratiloihin ja -hyllyihin. Mukana tulevan vaunukopan avulla vaunuja voi käyttää jo vastasyntyneestä, ja kun lapsi on kasvanut isommaksi, vaunukopan saa vaihdettua istuimeen.

Metro-lastenvaunut ovat sertifioidusti selälle ystävälliset ja niissä on pehmeä, muovailtava istuinpehmuste, säädettävä jalkatuki sekä makuuasentoon laskettava selkänoja – näin ne tarjoavat lapselle mukavia lepohetkiä. Isojen takapyörien ansiosta vaunut rullaavat miellyttävästi kaikenlaisilla alustoilla. Säädettävä kuomu suojaa lasta auringolta, tuulelta ja sateelta.

Vaunut taittuvat kätevästi kokoon yhdellä kädellä, mikä jättää toisen käden vapaaksi lasta varten. Vaunuissa on tilava tavarakori, minkä lisäksi selkänojassa on piilotasku esimerkiksi matkapuhelinta tai lompakkoa varten. Tekstiilit ovat irrotettavat ja ne kestävät konepesun. Metro-vaunut painavat ainoastaan 6,3 kg ja ne soveltuvat niin arkikäyttöön kuin vaikkapa matkalle mukaan otettaviksi!

Vaunukopassa on mukava makuuala, jossa vauva matkustaa miellyttävästi kävelyretkien aikana ja jonka ergonominen pehmuste tukee lasta. Vaunukopassa on isokokoinen kuomu, joka suojaa lasta auringolta ja tuulelta. Kaksipuolisessa, pesunkestävässä patjassa on pehmeää fleeceä yhdellä puolella ja viilentävää verkkokangasta toisella.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkamalla niitä.

Artikkelinro. 904760