Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Ilmaiset toimituskulut
UPPAbaby VISTA & CRUZ Vaunukoppa 2018, Gregory Blue

UPPAbaby VISTA & CRUZ Vaunukoppa 2018, Gregory Blue

Trustpilot
278,90 € 279 €
3 JÄLJELLÄ Lisää ostoskoriin
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Muunna CRUZ-vaunusi yhdistelmävaunuiksi vastasyntyneelle lapsellesi tai levennä VISTA-vaunujasi toisella vaunukopalla, mikäli sinulla on kaksoset. Vaunukopassa on rei'itetty patja sekä hengittävä alusta, jotka luovat miellyttävän sekä turvallisen lepopaikan lapsellesi. UPPAbabyn vaunukoppa täyttää myös kaikki pitkäaikaiselle nukkumapaikalle asetetut vaatimukset. Vaunukoppaa voidaan käyttää myös vauvan nukkumapaikkana reissun aikana.

Vaunukopan kuomussa on vetoketju, joka voidaan avata ilmanvaihdon lisäämiseksi. Kuomussa on myös irrotettava aurinkosuoja, jossa puolestaan on SPF50+ -aurinkosuojakerroin. Patjan saa irrotettua vaunukopan pohjasta helposti. Patjan päällisen sekä suojan saa irrotettua vetoketjun avulla. Sekä päällinen että suoja voidaan pestä pesukoneessa. Patja voidaan taittaa helposti kokoon ja se menee pieneen tilaan silloin, kun sitä ei käytetä vaunuissa. Pakkaukseen sisältyy myös hyönteisverkko.

Vaunukoppa on yhteensopiva kaikkien vuoden 2015 ja sen jälkeisten VISTA- ja CRUZ-vaunumallien kanssa.

Yhteensopiva UPPAbabyn vaunukoppatelineisiin (myydään erikseen). Katso kotisivuiltamme lisätietoa tuotteista!

Mitat (avattuna): L33 x P70 x K65 x S25 cm.
Mitat (kokoontaitettuna): L33 x P70 x K18 x S12 cm.
Artikkelinro. 726099

Tuotemerkki

UPPAbaby

UPPAbaby on yksi mielenkiintoisimmista lapsiperheille tarkoitettujen tuotteiden valmistajista. Amerikkalainen UPPAbaby on onnistunut innovatiivisilla ratkaisuillaan luomaan helppokäyttöisiä lastentarvikkeita, jotka sopivat sekä sinulle että lapsellesi. UPPAbabyn tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja muodoissa. Löydä sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva!

Katso lisää UPPAbaby »

Arvostelut

Trustpilot