-57%
Ilmaiset toimituskulut
Moweo Curro Lux 3 Yhdistelmävaunut, Grey
Moweo Curro Lux 3 Yhdistelmävaunut, Grey
Moweo Curro Lux 3 Yhdistelmävaunut, Grey

Moweo Curro Lux 3 Yhdistelmävaunut, Grey

  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Moweo Curro Lux -lastenrattaat on päivitetty versio saman tuotemerkin suositusta Curro 2.0 -mallista. Moweo Curro Lux -lastenrattaissa on uudet kankaat ja materiaalit. Rattaissa on kolme suurta jousitettua ilmapyörää (11”), joiden ansiosta kyyti on mukavan tasaista lapsellesi. Rattaiden etupyörä on kääntyvä, mutta sen voi myös asentaa menemään suoraan.

Moweo Curro Lux -lastenrattaissa on korkeussuunnassa säädettävä työntöaisa, mikä tekee rattaiden työntämisestä ergonomisempaa vanhemmille. Rattaiden istuinosan alapuolella on käytännöllinen säilytyskori, jonka toinen puoli suljetaan vetoketjullisella kannella. Curro Lux -lastenrattaissa on myös turvalliset jalkajarrut.

Rattaiden istuinosa voidaan laskea useisiin eri asentoihin, mukaan lukien täyden lepoasennon. Istuinosa voidaan myös kääntää. Rattaiden istuinosassa on viisipistevaljaat sekä jalkatuki, joka voidaan säätää lapsesi pituuden mukaan. Rattaiden mukana tulee myös istuinosan suoja, joka suojaa lastasi tuulisina päivinä.

Moweo Curro Lux -vaunukoppa, jonka ansiosta voit käyttää Curro Lux -vaunuja jo lapsesi syntymästä lähtien!

Vaunukopassa on aurinkosuoja sekä irrotettava kuomu ja tuulisuoja. Vaunukopan sisäpuolella on hyvä ilmanvaihto.

Sisämitat: 32 x 77 x 21 cm.

Väri: Harmaa.
Artikkelinro. 903191

Tuotemerkki

Moweo

Moweo valmistaa tyylikkäitä ja toiminnallisia lastenvaunuja, vauvakeinuja, syöttötuoleja ja muita käteviä lastentarvikkeita. Moweon tuotteissa on monia fiksuja ominaisuuksia, jotka helpottavat kiireistä lapsiperhearkea. 

Katso lisää Moweo »