Ilmaiset toimituskulut -12%
Moweo Curro Lux 3 2018 Yhdistelmävaunut, Grey
Moweo Curro Lux 3 2018 Yhdistelmävaunut, Grey
Moweo Curro Lux 3 2018 Yhdistelmävaunut, Grey

Moweo Curro Lux 3 2018 Yhdistelmävaunut, Grey

  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Moweo Curro Lux -yhdistelmävaunut ovat päivitetty versio Moweon suositusta Curro 2.0 -mallista ja siinä on uudenlaiset tekstiilit ja materiaalit. Rungossa on kolme ilmapyörää ja jousitus, mikä tekee matkanteosta miellyttävää lapselle. Vaunujen etupyörä on kääntyvä, mutta sen saa halutessaan myös lukittua.

Curro Lux -vaunuissa on nivelletty työntöaisa, jota saa säädettyä korkeussuunnassa. Näin vaunujen työntäminen on ergonomista vanhemmalle. Vaunujen alaosassa on käytännöllinen tavarakori, jossa on vetoketjulla suljettava läpällinen lokero. Vaunuissa on lisäksi turvallinen jalkajarru.

Istuin on käännettävä, siinä on viisipistevaljaat ja sen saa laskettua useaan eri asentoon, myös makuuasentoon. Istuimessa on säädettävä jalkatuki, jonka senkin saa säädettyä useaan eri asentoon lapsen tarpeiden mukaan. Istuimen mukana tulee tuulisuoja, joka antaa lapselle lisäsuojaa tuulisilla säillä.

Tuotepakettiin sisältyy lisäksi yhteensopiva vaunukoppa, jonka avulla rattaita voi käyttää yhdistelmävaunuina jo vastasyntyneestä.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 904300

Tuotemerkki

Moweo

Moweo valmistaa tyylikkäitä ja toiminnallisia lastenvaunuja, vauvakeinuja, syöttötuoleja ja muita käteviä lastentarvikkeita. Moweon tuotteissa on monia fiksuja ominaisuuksia, jotka helpottavat kiireistä lapsiperhearkea. 

Katso lisää Moweo »