-41%
Ilmaiset toimituskulut
EasyWalker Mosey+ Yhdistelmävaunut, Steel Blue
EasyWalker Mosey+ Yhdistelmävaunut, Steel Blue
EasyWalker Mosey+ Yhdistelmävaunut, Steel Blue

EasyWalker Mosey+ Yhdistelmävaunut, Steel Blue

  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Tähän pakettiin kuuluu EasyWalker Mosey+ -yhdistelmävaunut, Steel Blue ja niihin kuuluva EasyWalker Mosey+ -vaunukoppa, Steel Blue.

EasyWalker Mosey+ -yhdistelmävaunut ovat laadukkaat yhdistelmävaunut, jotka sopivat niin erilaisiin ulkoilmaseikkailuihin kuin myös kaupunkimatkoille. Voit käyttää vaunuja lapsesi syntymästä saakka Mosey+ -yhdistelmävaunuihin sopivan vaunukopan kanssa.

EasyWalker-yhdistelmävaunuja on helppo ohjata ainoastaan yhdellä kädellä. Pehmeät pyörät takaavat miellyttävän kyydin sekä työntäjälle että kyydissä istuvalle lapselle. Voit myös kääntää vaunujen istuinosan helposti siten, että lapsesi istuu kasvot menosuuntaan päin ja näkee jännittävän maailman edessään. Voit myös kääntää istuimen siten, että lapsi näkee sinut. Vaunujen istuinosa voidaan myös säätää kolmeen eri asentoon yhdellä napinpainalluksella - istuinasennosta makuuasentoon helposti ja vaivattomasti.

Kevytalumiinista valmistettu runko on helppo taittaa kokoon ilman istuinosan irrottamista. Mosey + -vaunut taittuvat kevyesti pieneen kasaan yhdellä liikkeellä ja siten vaunuja voidaan säilyttää esimerkiksi autossa tai muissa ahtaissa paikoissa. Sinun mukavuutesi takaamiseksi EasyWalker-yhdistelmävaunujen korkeutta voidaan säätää, olipa vaunuissa sitten vaunukoppa tai istuinosa.

- Neljä pyörää.
- Viisipistevyö.
- Kääntyvät etupyörät.
- Tilava säilytyskori.
- Säädettävä kuomu.

Väri: Sininen

Tilava EasyWalker Mosey+ -vaunukoppa on yhteensopiva saman merkin Mosey+ -yhdistelmävaunujen kanssa. EasyWalker tietää kuinka tärkeää kunnon uni on lapselle. Juuri siksi he ovat suunnitelleet vaunukoppansa lapsen hyvää unta silmälläpitäen. Säädettävän kuomun alla lapsesi nukkuu makeasti pehmeästi vuoratussa vaunukopassa.

Paino: 3,5 kg.
Väri: Sininen.

Artikkelinro. 902566

Tuotemerkki

EasyWalker

EasyWalker tarjoaa upean valikoiman laadukkaita ja hyvännäköisiä lastenvaunuja sekä paljon lisätarvikkeita yhteensopivalla designilla. EasyWalker haluaa luoda vanhemmille vapaudentunteen sekä mahdollisuuden nauttia kaikista edessä olevista seikkailuista. Walk the Earth!

Katso lisää EasyWalker »