-12%
Ilmaiset toimituskulut
EasyWalker Harvey Yhdistelmävaunut, Soft Caramel
EasyWalker Harvey Yhdistelmävaunut, Soft Caramel
EasyWalker Harvey Yhdistelmävaunut, Soft Caramel

EasyWalker Harvey Yhdistelmävaunut, Soft Caramel

  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

EasyWalker Harvey Yhdistelmärattaat ovat kätevät yhdistelmärattaat, joita voi käyttää vauvan syntymästä lähtien. Tähän pakettiin kuuluu kauniin vaaleanruskeat EasyWalker Harvey Lastenrattaat sekä EasyWalker Harvey Vaunukoppa.

EasyWalker Harvey -lastenrattaat kasvavat perheen mukana. Voit asentaa rattaisiin niihin sopivan vaunukopan lapsen ollessa aivan pieni ja vaihtaa sen istuinosaan lapsen kasvaessa. Jos perheen koko kasvaa, voi vaunukopan kiinnittää rattaiden alaosaan, jolloin kaksi lasta mahtuu olemaan rattaissa samaan aikaan. Harvey-rattaita voi nostaa ja laskea, jotta rattaita voi työntää mahdollisimman mukavasti. Sitä on kevyt käsitellä, koska se on valmistettu kevytalumiinista ja siinä on vaahtotäytteiset pyörät, jotka tekevät rattaista tukevat ja helposti hallittavat. Rattaiden neljässä pyörässä on lisäksi jousitus, mikä takaa mukavan matkustuksen sekä lapselle että rattaiden työntäjälle.

Istuinosa on kevyesti pehmustettu ja selkätukea voi säätää neljään eri asentoon aina täysin makuuasentoon asti. Istuinosaa voi myös kääntää, joten voit valita, matkustaako lapsi selkä vai kasvot menosuuntaan päin. Suuren kuomun voi säätää eri asentoihin tarpeen mukaan. Rattaat ovat yhteensopivat useimpien markkinoilla olevien turvaistuinten kanssa. Rattaiden alaosassa on tilava tavaransäilytystila, jossa voi kantaa tavaroita aina 5 kg asti. Lisäksi rattaat on helppo taittaa kasaan vain yhdellä kädellä, vaikka istuinosa olisi yhä kiinni rungossa.

Paino: 10,8 kg.
Mitat kokoontaitettuna: 86 x 59 x 39 cm.
Mitat avattuna: 101 x 59 x 110 cm.
Ikäsuositus: 6 kk – max. 15 kg.
Pyörät: Vaahtotäytteiset.
Etupyörät: Kääntyvät (lukittavat).
Pyörien määrä: 4.
Säädettävä työntöaisa: Kyllä.
Maksimikuormitus: 15 kg.
Käännettävä istuin: Kyllä.
Täysi lepoasento: Kyllä.
Travelsystem: Kyllä.
Takuu: 1 vuosi.
Pestävä kangas: Kyllä.
Väri: Vaaleanruskea (Soft Caramel).

EasyWalker Harvey -vaunukoppa on yhteensopiva saman merkin Harvey-lastenrattaiden kanssa. Vaunukoppaa voi käyttää lapsen syntymästä asti kunnes lapsi on max. 9 kg painoinen. Se on helppo kiinnittää rattaiden runkoon ja siinä on ihanan pehmeät ja pestävät tekstiiliosat. Vaunukoppa täyttää kaikki eurooppalaiset turvallisuusvaatimukset.

Väri: Vaaleanruskea (Soft Caramel).
Artikkelinro. 902401

Tuotemerkki

EasyWalker

EasyWalker tarjoaa upean valikoiman laadukkaita ja hyvännäköisiä lastenvaunuja sekä paljon lisätarvikkeita yhteensopivalla designilla. EasyWalker haluaa luoda vanhemmille vapaudentunteen sekä mahdollisuuden nauttia kaikista edessä olevista seikkailuista. Walk the Earth!

Katso lisää EasyWalker »