-15%
Ilmaiset toimituskulut
Crescent Comfort Yhdistelmävaunut, Black
Crescent Comfort Yhdistelmävaunut, Black
Crescent Comfort Yhdistelmävaunut, Black

Crescent Comfort Yhdistelmävaunut, Black

  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • 365 päivän avoin kauppa
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Tässä vaunupaketissa on Crescent Comfort -yhdistelmävaunut. Pakettiin kuuluu Crescent Comfort 2017 Lastenrattaat, Black sekä niihin sopiva Crescent Comfort 2017 Vaunukoppa, Black, jolla rattaista voi tehdä yhdistelmävaunut.

Crescent Comfort 2017 -lastenrattaat ovat tukevat ja laadukkaat rattaat, joissa on käännettävä istuinosa. Rattaissa on pehmeä metallinen jousitus, joten niitä on miellyttävä työntää ja niissä on mukava olla kyydissä. Nämä ketterät rattaat sopivat paljon liikkuville lapsiperheille!

Voit myös yhdistää näihin rattaisiin sopivan vaunukopan, jolla saat tehtyä rattaista yhdistelmävaunut, joita voit käyttää jo vauvan syntymästä lähtien. Tilavassa vaunukopassa on pehmeät pehmusteet ja irrotettavat päälliskankaat, jotka voi pestä. Kun lapsi on tarpeeksi vanha istumaan lastenrattaissa, vaunukopan voi vaihtaa rattaiden istuinosaan.

Jos haluat, että vaunut menevät pieneen tilaan, voit myös ostaa vaunurunkoon kiinnitettävän erikseen myytävän kantokopan, jolla rattaista saa myös tehtyä yhdistelmävaunut, joita voi käyttää jo lapsen syntymästä lähtien. Lastenrattaiden selkänojan voi kallistaa taaksepäin ja päälle laittaa kantokopan, jossa lapsi matkustaa tukevasti ja turvallisesti. Kantokoppaa voi myös kantaa kätevästi siinä olevista kantokahvoista.

Jos haluat kiinnittää turvakaukalon vaunurunkoon, tarvitset erikseen myytävän Crescent Comfort -adapterin. Adapteri sopii Maxi-Cosi CabrioFix ja Pebble -turvakaukaloille.

- Kätevät ja ketterät rattaat kaikenlaisille alustoille
- Käännettävä istuinosa
- Tilavat rattaat
- Pehmeä jousitus
- Irrotettava ja pestävä päälliskangas

Lisätietoja löydät klikkaamalla tuotekuvaa.

Crescent Comfort -vaunukopan kanssa voit tehdä Crescent Comfort-vaunuista yhdistelmävaunut ja käyttää yhdistelmävaunuja jo vauvan syntymästä lähtien. Vaunukopassa on tuulisuoja ja pehmustettu kantokahva. Vaunukoppa kiinnitetään vaunurunkoon kätevästi napsauttamalla. Vaunukopassa on laadukkaat tekstiilit, jotka voi myös pestä.

Sisämitat: P72 x K12 x L32 cm.

Väri: Musta.

Materiaali: 100 % Polyesteriä.
Artikkelinro. 902952

Tuotemerkki

Crescent

Crescent on valmistanut korkealaatuisia tuotteita jo 1800-luvulta lähtien. Crescent on turvallinen ja laadukas tuotemerkki, mikä näkyy sekä heidän polkupyörissään että lastenvaunuissaan. Kaikki tuotteet on suunniteltu kestämään käyttöä pitkään ja paljon. Crescent onkin yksi markkinoiden palkituimmista lastenvaunumerkeistä. Meiltä löydät Crescentin laadukkaat lastenvaunut, rattaat sekä lisätarvikkeet. Tervetuloa tutustumaan!

Katso lisää Crescent »