Ilmaiset toimituskulut -34%
Beemoo Airfill Yhdistelmävaunut, Grey Melange/Musta
Beemoo Airfill Yhdistelmävaunut, Grey Melange/Musta
Beemoo Airfill Yhdistelmävaunut, Grey Melange/Musta

Beemoo Airfill Yhdistelmävaunut, Grey Melange/Musta

  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Beemoo Airfill -vaunut ovat nappivalinta näppäriksi yhdistelmävaunuiksi. Vaunut vievät kokoontaitettuina vain vähän tilaa ja niissä on kevyt, ovaalinmuotoinen alumiinirunko. Istuin on käännettävä, joten lapsen matkustussuunnan voi valita itse. Vaunuissa on 12 tuuman ilmatakayörät, jotka tekevät matkanteosta miellyttävän pehmeää lapselle. 8 tuuman kääntyvät/lukittavat etupyörät ovat puhkeamattomat.

Airfill-vaunuissa on tilava, heijastimin varustettu tavarakori. Kaksiosainen kuomu suojaa lasta tehokkaasti. Pitkässä selkänojassa on päätuki ja sen saa laskettua aina makuuasentoon asti. Tekstiilit on valmistettu ilmankiertoa lisäävästä airfill-kankaasta. Jotta vaunut vievät mahdollisimman vähän tilaa kokoontaitettuina, istuin irrotetaan ennen kokoontaittoa.

Uusissa, melange-värisissä Airfill-vaunuissa on lisäksi tyylikkäät nahkayksityiskohdat työntöaisassa ja turvakaaressa!

Tähän tuotepakettiin sisältyy lisäksi tilava ja mukava vaunukoppa, joka on helppo kiinnittää runkoon. Vaunukopan kuomu on säädettävä ja siinä on taitettava etulippa, joka antaa lisäsuojaa sateelta ja tuulelta.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 904473

Tuotemerkki

Beemoo

Beemoo tarjoaa näppäriä ja laadukkaita tuotteita aktiiviselle perheelle. Heidän valikoimastaan löydät esimerkiksi lastenvaunuja, babysittereitä, hyppykeinuja, lämpöpusseja ja matkasänkyjä. Beemoon tyylikkäät tuotteet helpottavat toiminnallisuudellaan lapsiperheiden elämää.

Katso lisää Beemoo »