-10% Ilmaiset toimituskulut
Beemoo Access Yhdistelmävaunut, Black Melange
Beemoo Access Yhdistelmävaunut, Black Melange
Beemoo Access Yhdistelmävaunut, Black Melange

Beemoo Access Yhdistelmävaunut, Black Melange

Trustpilot
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Beemoo Access -rattaat, joissa on kätevästi kokoontaittuva alumiinirunko sekä lukitus, jonka avulla ne pysyvät varmasti kokoontaitettuina. Isokokoisessa ja kolmiosaisessa kuomussa on kurkistusikkuna sekä verkkokankainen pidennysosa. Rattaiden alaosassa on tavarakori vaikkapa matkatavaroita tai ostoskasseja varten.

Rattaissa on säädettävä työntöaisa, jossa on tyylikäs keinonahkapäällyste. Selkänoja on portaattomasti säädettävä ja istuimen saa halutessaan käännettyä. Rattaissa on lisäksi säädettävä selkänoja.

Viisipistevaljaiden ja turvakaaren ansiosta lapsi istuu rattaissa turvallisesti. Rattaissa on helppokäyttöinen jalkajarru sekä 360 astetta kääntyvät etupyörät, jotka saa myös lukittua paikoilleen.

Tähän tuotepakettiin sisältyy lisäksi vaunukoppa, jonka avulla rattaita voi käyttää yhdistelmävaunuina jo vastasyntyneestä.

Katso lisätietoja yksittäisistä tuotteista klikkaamalla niitä.
Artikkelinro. 904391

Tuotemerkki

Beemoo

Beemoo tarjoaa näppäriä ja laadukkaita tuotteita aktiiviselle perheelle. Heidän valikoimastaan löydät esimerkiksi lastenvaunuja, babysittereitä, hyppykeinuja, lämpöpusseja ja matkasänkyjä. Beemoon tyylikkäät tuotteet helpottavat toiminnallisuudellaan lapsiperheiden elämää.

Katso lisää Beemoo »

Arvostelut

Trustpilot