Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Adorra 2 Yhdistelmävaunut, Essential Graphite

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
619,80 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Maxi-Cosin Adorra 2- lastenrattaat soveltuvat vastasyntyneestä aina 4-vuotiaalle lapselle, joka painaa enintään 22 kiloa. Rattaat ovat hyvin kevyet ja painavat vain 12 kiloa, joten niitä on helppo työntää ja ohjata. Istuin on käännettävä. Rattaat päivittyvät hetkessä lastenvaunuiksi vaihtamalla istuinosan tilalle vaunukoppa.

Adorra 2- rattaissa yhdistyvät mukavuus ja turvallisuus. Niihin sisältyy kankainen vauvatuki, joka hengittää eikä hiosta. Se viilentää lasta kuumina hellepäivinä. Leveä kuomu suojaa myös tehokkaasti auringolta, mutta kurkistusikkunasta voit silti pitää lasta silmällä kävelyretken aikana.

Maxi-Cosi Adorra 2 on päivitetty versio supersuositusta mallista. Siihen on lisätty monia uusia turvaominaisuuksia. Esimerkiksi kätevän magneettilukon avulla kiinnität viisipistevaljaat nopeasti ja helposti. Rattaissa on myös erityisen tilava tavarakori alla, ja ne on helppo taittaa kokoon esimerkiksi automatkaa varten. – Tilava tavarakori
- Kurkistusikkunalla varustettu kuomu
- Turvallisuutta ja mukavuutta lisäävä viisipistevyö
- Magneettisolki

Maxi-Cosin Oria on näppärä vaunukoppa, joka sopii Maxi-Cosin yhdistelmävaunuihin. Leveä ja tilava Oria-vaunukoppa pehmeine patjoineen takaa rauhallisen paikan makoisille unille. Modulosysteemin avulla kiinnität vaunukopan vain muutamalla klikkauksella vauvaasi herättämättä. Tuulisuoja ja säädettävä kuomu suojaavat tuulelta ja sateelta. Sekä hyönteis- että sadesuoja toimitetaan tuotteen mukana.

Ikäsuositus: 0–6 kuukautta (9 kg)

.Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 907134

Asiakkaiden kuvat