Hauck

Hauck Vision X Yhdistelmävaunut, Black Melange/Black

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
464,70 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

v3_Flash_prices_CMS_FI.gif

Tsekkaa tämä! Tuhansia lapsiperheelle sopivia tuotteita säkenöivin hinnoin!

Tuotekuvaus

Hauckin monipuoliset, kevyet ja kätevät Vision X -yhdistelmävaunut kasvavat lapsesi mukana. Rungossa on suuret, jousitetut ilmarenkaat, jotka rullaavat hyvin sekä kaupunkimaastossa että metsäpolulla. Kääntyvät etupyörät voi tarvittaessa lukita kulkemaan suoraan, mikä tekee rattaiden ohjaamisesta helppoa. Rungossa on tilava tavarakori, jossa lapsen lempilelut tai kauppaostokset kulkevat vaivattomasti mukana (maksimikuormitus 3 kg).

Istuinosassa on ilmanvaihtoaukoilla varustettu isokokoinen kuomu, joka suojaa lasta UV-säteiltä ja luo miellyttävän varjon aurinkoisina päivinä. Istuinosa ja vaunukoppa on helppo kiinnittää rattaiden runkoon Hauckin one-click-ominaisuuden ansiosta.

Vaunukopassa on kahdella kurkistusluukulla ja ilmanvaihtoaukoilla varustettu isokokoinen kuomu, joka suojaa lasta UV-säteiltä (UPF 50+) ja luo miellyttävän varjon aurinkoisina päivinä. Vaunukoppa toimitetaan yhdessä miellyttävän pehmeän patjan kanssa.

Runko on erillisillä adaptereilla yhteensopiva Hauckin Comfort Fix ja Select Baby -turvakaukaloiden kanssa (myydään erikseen).

- Pitkäikäiset, maksimikuormitus 25 kg (istuin 22 kg + tavarakori 3 kg)
- Kevyet rattaat, paino ainoastaan 6,4 kg
- Kääntyvät ja lukittavat etupyörät
- Helpot taittaa kokoon
- Pehmustetut viisipistevaljaat
- Suurikokoinen kuomu ilmanvaihdolla
- Kuomussa suojakerroin UPF 50+
- One-Click-ominaisuus
- Mukiteline sisältyy pakkaukseen

Voit lukea lisätietoa yksittäisistä tuotteista klikkaamalla kuvakkeita!

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 907226

Asiakkaiden kuvat