EasyWalker

Easywalker Harvey 3 Yhdistelmävaunut, Fossil Grey

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
859,80 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin

v3_Flash_prices_CMS_FI.gif

Tsekkaa tämä! Tuhansia lapsiperheelle sopivia tuotteita säkenöivin hinnoin!

Tuotekuvaus

Easywalkerin tilavat ja tyylikkäät Harvey 3 -yhdistelmävaunut kasvavat perheen mukana. Malli on päivitetty versio supersuositusta edeltäjästään. Niissä on säädettävä työntöaisa, jota saa mukautettua työntäjälleen sopivaksi sekä tilava tavarakori, johon saa laitettua välipalat, hoitolaukun tai muuta mukana tarvittavaa. Rattaat on valmistettu kevyestä alumiinista, ne painavat ainoastaan 10,8 kg ja ne taittuvat kokoon näppärää säilytystä varten.

Rattaissa on käännettävä, pehmustettu ja viisipistevaljailla varustettu istuin, minkä ansiosta lapsi matkustaa rattaissa turvallisesti ja miellyttävästi koko kävelyretken ajan. Selkänojan saa säädettyä neljään eri asentoon ja jalkatuen kahteen eri asentoon.

Pakkaukseen sisältyy yhteensopiva vaunukoppa, jolla rattaat saa käyttöön heeti lapsen synnyttyä. Vaunukopassa on pehmeä patja, joka hengittää ja viilentää lasta kuumina hellepäivinä. Erityissuuren kuomun voi vetää suojaamaan lasta sateelta tai auringolta. Vaunukoppa asennetaan Harvey 3 -rattaisiin ilman adaptereja.

- Kevyet rattaat
- Viisipistevaljaat.
- Tilava tavarakori.
- Käännettävä istuin.
- Säädettävä työntöaisa.
- Isokokoinen kuomu, jossa on kurkistusaukko, ilmanvaihto ja aurinkolippa.
- Kangas on valmistettu kierrätyspulloista
- Toimitetaan vaunukopan kanssa

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 907161

Asiakkaiden kuvat