Crescent

Crescent Infinity S Yhdistelmävaunut, Black Melange

Ilmaiset toimituskulut
4 JÄLJELLÄ
4 JÄLJELLÄ
599,80 €
Lisää ostoskoriin

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Crescent Infinity -yhdistelmävaunuissa on käännettävä istuin ja kääntyvät etupyörät. Etu- ja takapyörissä on lisäksi kuulalaakerit, jotta vaunujen työntäminen olisi mahdollisimman miellyttävää. Ruostumaton ja kevyt runko on valmistettu täysin alumiinista, ja rungon ovaali muoto tekee vaunuista kestävät. Infinity-mallissa on ilmapyörät edessä ja takana, tilava tavarakori sekä korkeussuunnassa säädettävä teleskooppinen työntöaisa, jossa on keinonahkainen päällinen.

Mukavan istuimen saa täyteen lepoasentoon, joten vaunujen käytön voi aloittaa jo lapsen ollessa puolen vuoden ikäinen. Lisäksi vaunuissa on säädettävät viisipistevaljaat, turvakaari sekä iso kuomu. Kaiken kukkuraksi istuimen voi kääntää, joten voit valita tilanteen mukaan, istuuko lapsi kasvot sinuun vai menosuuntaan päin.

Tilavassa vaunukopassa on pehmeä patja, tuulisuoja sekä suuri kuomu. Vaunukopan kiinnittäminen vaunujen runkoon käy vaivattomasti.

- Laskettava selkänoja
- Säädettävä jalkatuki
- Säädettävä työntöaisa
- Iso kuomu
- Viisipistevaljaat
- Kääntyvät ja lukittavat etupyörät
- Keinonahkapäällysteet työntöaisassa ja turvakaaressa

Mitat: 116 x 108 x 73 cm.

Voit lukea lisätietoa yksittäisistä tuotteista klikkaamalla kuvakkeita!

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 905185

Asiakkaiden kuvat