Baby Jogger City Elite 2 Yhdistelmävaunut, Barré
Baby Jogger City Elite 2 Yhdistelmävaunut, Barré
Baby Jogger City Elite 2 Yhdistelmävaunut, Barré
Zoom

Baby Jogger

Baby Jogger City Elite 2 Yhdistelmävaunut, Barré

Midseason FavoritesIlmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
689,80 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Baby Jogger City Elite 2 on uudistettu versio suositusta edeltäjästään, City Elitestä, joka pitää sisällään ensiluokkaisia ominaisuuksia. Kääntyvällä etupyörällä varustettu City Elite 2 kulkee hyvin kaikenlaisissa maastoissa. Vaunukopan avulla saat rattaat käyttöön heti lapsen syntymästä alkaen. Voit olla varma, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja miellyttävästi ensimmäisistä päivistään lähtien.

City Elite 2 -lastenrattaissa on patentoitu ja kaikki turvallisuusmääräykset täyttävä "Quick Fold Technology" -kokoontaittomekanismi. Rattaat on todella helppo taittaa kokoon vetämällä istuimessa olevaa remmiä. Rattaat pysyvät kokoon taitettuna kätevän kuljetuslukon avulla.

Lastenrattaiden tilavassa istuinosassa on portaattomasti kallistettava selkänoja, säädettävä jalkatuki sekä viisipistevaljaat, joiden ansiosta lapsi matkaa rattaissa mukavasti ja turvallisesti. Kuomussa on aurinkosuoja 50+, ja se suojaa lastasi sateelta ja viimalta.

Vaunukoppa kiinnitetään vaunujen runkoon pakkauksen mukana tulevilla adaptereilla. Siinä on tuulisuoja, kuomu ja sisäänrakennettu kantokahva helppo siirtelyä varten.

- Pitkä käyttöaika, maksimipaino 39,5 kg
- Makuutila, P71 x L33,5 x S17 cm
- Tasaisen ajon takaavat maastorenkaat
- Viisipistevaljaat
- Säädettävä selkänoja
- Korotettu jalkatuki
- Nivelestä säädettävä työntöaisa
- Suurikokoinen kuomu, jossa kurkistusaukko ja SPF 50+
- Jousitettu runko
- Lukittava etupyörä
- Kuljetuslukko
- Suuri tavarakori
- Adapterit sisältyvät pakkaukseen

Klikkaa yksittäisistä tuotteista saadaksesi lisätietoa!

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 906993

Asiakkaiden kuvat