Cybex

Cybex Gazelle S Yhdistelmävaunut, Taupe/ Navy Blue

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
989,80 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin

v3_Flash_prices_CMS_FI.gif

Tsekkaa tämä! Tuhansia lapsiperheelle sopivia tuotteita säkenöivin hinnoin!

Tuotekuvaus

Cybex Gazelle S on monipuolinen yhdistelmävaunumalli, jota voi käyttää heti lapsen syntymästä noin 4 vuoden ikään saakka. Lastenvaunuissa on 20 erilaista säätömahdollisuutta, joiden avulla saat niistä yksilöllisesti sopivat juuri sinun perheesi tarpeisiin. Kevyet ja kätevät lastenrattaat ovat täydelliset ostoksilla tai kaupunkikävelyllä perheen kanssa.

Gazelle S -rattaat kasvavat perheesi mukana, ja ne voidaan helposti muuntaa sisarusvaunuiksi. Istuinosan alla on tavarakori, jonka maksimikuormitus on 13 kg. Pakkaukseen sisältyy lisäksi irrotettava ostoskori (maksimikuormitus 10 kg), joka on kätevä lisätarvike kauppareissulle. Vaunut voidaan taittaa kokoon kuljetusta ja säilytystä varten.

Pakkaukseen kuuluu myös käytännöllinen vaunukoppa, jonka voi yhdistää Cybex-yhdistelmävaunuihisi, jolloin voit alkaa käyttämään niitä välittömästi lapsen syntymästä lähtien. Vaunukopassa on pehmeä ja ergonominen vaahtomuovipatja, sekä suuri kuomu UV50+ -suojalla, joka suojaa lasta sateelta ja auringolta. Kuomussa on verkkokankaasta valmistettu kurkistusaukko, joka antaa sinun pitää lastasi silmällä vaunumatkan aikana ja auttaa samalla ilmankiertoa vaunukopassa lämpiminä päivinä.

- Kompakti ja kevyt muotoilu
- Voidaan yhdistää turvakaukaloon ja mukana tulevaan vaunukoppaan
- 20 säätömahdollisuutta
- Irrotettava säilytyskori ostoksia varten
- Maksimipaino 22 kg

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 906889

Asiakkaiden kuvat