Muumi Vaunupaketti, Harmaa

Muumi Vaunupaketti, Harmaa

29,90 €
Loppu varastosta Valvo tuotetta
  • Hintatakuu
  • 100€ tilaus - ilmainen toimitus
  • Avoin kauppa - 365 päivän palautusoikeus
  • Pohjoismaiden suurin lastentarvikeliike
  • Osta nyt. Maksa myöhemmin. Jaa eriin.

Tuotekuvaus

Paketti, johon sisältyy kaksi suloista Muumi-lelua! Pakettiin sisältyy vaunulelu sekä purulelu – molemmat esittävät Muumipeikkoa. Näistä suloisista leluista tulee lapsen suosikkeja alta aikayksikön!

Pakettiin sisältyy:
- Muumi-vaunulelu, harmaa. Ihana pehmolelu vaunuun ripustettavaksi. Vaunulelu ripustetaan kätevästi kuomun etureunaan ja se on helppo pitää puhtaana.
- Muumi-purulelu, jossa luonnonkumirengas. Muotoiltu, kuvioitu purulelu, josta lapsi saa helpon otteen ja joka hieroo kutisevia ikeniä. Koska purulelu on valettu yhtenä kappaleena, siinä ei ole saumoja tai rakoja, joihin bakteereja pääsisi kertymään. Tämä tekee purulelusta hygieenisen.

Ikäsuositus: 0 kk +.

Mitat:
Vaunulelu: 13 cm.
Purulelu: 13 cm.

Materiaali:
Vaunulelu: Polyesteriplyysi, PP. Ei sisällä PVC-yhdisteitä tai ftalaatteja.
Purulelu: Polyesteriplyysi, 100 % luonnonkumia (puruosa). Ei sisällä ftalaatteja, väriaineita, PVC- tai BPA-yhdisteitä, Evatane-aineita tai silikonia.

Pesuohje:
Vaunulelu: Konepesu 40°C..
Purulelu: Käsinpesu 30°C käsinpesuainetta käyttäen.
Artikkelinro. 715396

Tuotemerkki

Muumi

Täältä löydä todella laajan valikoiman Muumi-aiheisia tuotteita vaatteista keittiötarvikkeisiin ja pehmoleluihin. Uskomattoman suositut Tove Janssonin luomat Muumi-hahmot seikkailevat monissa erilaisissa tuotteissa, kuten leluissa, nukkekodissa, pehmoleluissa, vaatteissa, keittiötarvikkeissa, pöytätableteissa, lompakoissa ja tekstiileissä.

Katso lisää Muumi »