Seisomalaudat

Rattaisiin tai vaunuihin kiinnitettävä seisomalauta on kätevä apuväline, jonka avulla vanhempi sisarus voi lähteä mukaan kävelyretkelle. Valikoimastamme löydät universaalit seisomalaudat useissa laadukkaissa malleissa – joko istuimella tai ilman. Valittavana on useita suosittuja merkkejä, kuten Bumbrider, Bugaboo ja Cybex.
31 tulosta.

Seisomalauta vaunuihin pienille ja väsyneille jaloille

Koko perheen vaunukävelyä on ikävä joutua keskeyttämään siksi, että vanhemman sisaruksen pienet jalat väsyvät kävelemiseen. Tämän takia on hyvä omistaa vaunuihin liitettävä seisomalauta. Kätevä seisomalauta kiinnitetään helposti lastenvaunuihin – kädenkäänteessä olet tehnyt vanhemmalle sisarukselle paikan, jossa hän voi rauhassa lepuuttaa jalkojaan. Mikäli jalat ovat usein erityisen väsyneet, voit hankkia seisomalautaan myös istuimen!

 

Löydä lastenvaunuihisi sopiva seisomalauta Jollyroomilta

Jollyroomilta saat laadukkaat seisomalaudat kaikenlaisiin rattaisiin ja vaunuihin. Valittavana on sekä yleismallisia seisomalautoja, kuten helposti asennettava klasikkomalli Bumprider, että merkkikohtaisia lautoja muun muassa Bugaboon, Cybexin, Baby Joggerin ja muiden suosittujen merkkien vaunumalleihin. Meiltä saat myös seisomalautojen turvavöillä varustetut istuinosat, joissa lapsi matkustaa entistäkin mukavammin. Seisomalaudan tavoin myös istuin on erittäin helppo kiinnittää paikoilleen.

Katsothan myös valikoimamme muut vaunutarvikkeet, joiden avulla vaunuajelut sujuvat mukavasti ja turvallisesti. Meiltä löydät esimerkiksi mukitelineet, istuinpehmusteet ja sadesuojat