Tuotekuvaus

Tämä runko on ensimmäinen osa täysin omanlaistesi BABYZEN YOYO² -lastenrattaiden luomiseen. YOYO²-malli on uudistettu versio suosituista YOYO+-rattaista, ja se on varustettu entistä useammilla toiminnoilla.

Kestävässä ja notkeassa YOYO²-rungossa on Hytrel® elastomer -tekniikalla valmistettu, entistä parempi jousitus, jonka ansiosta rattaat kulkevat pehmeästi myös haastavammassa maastossa. YOYO²-rattaat ovat todella kevyet ja pienikokoiset, jotta ne on helppo ottaa mukaan minne vain. Rungon voi taittaa kokoon yhdellä kädellä, ja kätevän olkahihnan avulla rattaat kulkevat vaivattomasti mukana.

YOYO²-rattaiden runko on valmistettu alumiinin, ruostumattoman teräksen ja lasikuidulla vahvistetun teknisen muovin sekoituksesta, minkä ansiosta se kestää käytössä useita vuosia.

Rattaiden alaosassa on tilava tavarakori, johon kävelyretkillä tarvittavat varusteet tai kauppaostokset on helppo pakata.

Tähän pakkaukseen sisältyy ainoastaan rattaiden runko. Osta lisäksi YOYO²-istuinkankaat saadaksesi kokonaiset lastenrattaat. Saatavilla on useita tyylikkäitä värejä, joiden joukosta voit valita juuri omaan makuusi sopivan.

- Kevyt runko
- Kestävä rakenne
- Hyvä jousitus
- Viisipistevaljaat
- Tilava tavarakori, maksimikuormitus 5 kg
- Säädettävä työntöaisa on päällystetty tekonahalla
- Olkahihna ja säilytyslaukku sisältyvät pakkaukseen

Artikkelinro. 10061519

Asiakkaiden kuvat

Tuoteseloste

Maksimikuormitus 22
Korkeus (cm) 106
Pituus (cm) 86
Leveys (cm) 44
Sisältyvät lisäosat Säilytyslaukku
Säädettävä työntöaisa Kyllä
Säädettävä selkänoja Kyllä
Mitat kokoontaitettuna (cm) 18
Korkeus kokoontaitettuna (cm) 52
Leveys kokoontaitettuna (cm) 44
Eturenkaat Kääntyvät ilman lukkoa
Renkaiden määrä 4
Travel System -yhteensopiva Kyllä
Käännettävä istuinosa Ei
Renkaat Muovi
Takuu 1 vuotta
Paino (kg) 6,6