Hamax

Hamax Outback One + Hiihtosetti, Red/Charcoal

Ilmaiset toimituskulut
Tilapäisesti loppu
Tilapäisesti loppu
919,90 €
Valvo tuotetta

Hintatakuu
365 päivän avoin kauppa
Yli 100 euron tilauksiin ilmainen toimitus* noutopisteelle

Tuotekuvaus

Hamaxin monipuoliset Outback One-lastenvaunut ovat nappivalinta aktiiviselle perheelle. Sekä pyöräilyyn että kävelyyn soveltuvissa vaunuissa on tilaa yhdelle lapselle. Istuimen korkeutta voi nostaa aina 115 cm asti, ja tilava vaunukuomu mahdollistaa kypärän käytön lapsen istuessa vaunuissa.

Vuoden 2019 jälkeen valmistetuissa tuotemerkin vaunumalleissa istuimen selkänojaa on säädettävissä mukavampaan lepoasentoon. Kolmeen asentoon säädettävän selkänojan matalin kulma on 12°.

Outback-vaunuilla on kolme käyttötarkoitusta: sitä voi käyttää sekä pyöräilyvaununa, juoksurattaina että tavallisina lastenrattaina (huomaathan, että juoksurattaiden lisätarvikkeet myydään erikseen). Vaunujen kaksoislukituksen avulla muunnat vaunut helposti pyöräilyvaunuiksi. Vaunuissa on selkeät indikaattorit, jotka vaunun ollessa oikein koottuna osoittavat vihreää. Vaahtomuovilla päällystettyä työntöaisaa voi säätää sopivan korkuiseksi, ja vaunun rakenteen ansiosta vaunuja on uskomattoman vaivatonta työntää ja ohjata.

Vaunuissa on 20 tuuman ilmatäytteiset pyörät, jotka on helppo irrottaa. Jousitusta saa helposti säädettyä yhdellä kädellä, eli vaunujen joustavuutta voi kätevästi säätää kuormituksen mukaan sopivaksi. Ainutlaatuinen aerodynaaminen muotoilu ja ulkopuolinen alumiinikehikko takaavat lapsellesi mahdollisimman turvallisen matkan. Helposti kokoontaitettavat vaunut vievät pienen tilan auton takakontissa. Vaunun takapuolella olevassa isossa tavaratilassa on hyvin tilaa kaikelle tarpeelliselle. Lisäksi vaunuissa on paikat LED-valaisimille edessä ja takana.

Pakkauksessa on tarvikkeet pyöräkärryyn, työnnettävään kävelyvaunuun sekä hiihtämiseen. Juoksurattaiden asennustarvikkeet myydään erikseen!

- Kaksi erillistä istuinta viisipistevalljailla, jotka tarjoavat turvallisen makan
- Hyönteisverkko ja UV-suoja
- Pysäköintijarrut
- UV-suojattu ikkuna
- Suuri tavaratila kypärille ja muille tavaroille
- 600D vedenpitävä polyesteripäällinen
- Pyörissä heijastavia yksityiskohtia
- Oviläpän säilytystasku
- Vaunukopassa on useita heijastimia
- Useita ilmanvaihtoluukkuja
- Nostettava ja laskettava työntöaisa takaa ergonomisen asennon vaunuja työnnettäessä

Ikäsuositus: 6 kuukautta +.
Lapsen maksimipituus: 117 cm.
Lapsen maksimipaino: 22 kg.
Maksimikuormitus yhteensä: 34 kg.
Maksiminopeus: 24 km/h.
Vaunut täyttävät kriteerit EN 15918 ja ASTMF 1975-09.
Vaunut ovat voittaneet ruotsalaisen Bäst-i-test -laatukilpailun.
Vaunut on valittu testivoittajaksi myös Norjassa.

Vaunupakettiin sisältyy suksisetti, jolla voit käyttää Outback-vaunujasi myös talven lumisissa olosuhteissa. Sukset on helppo asentaa vaunuihin, ja ne tekevät vaunujen työntämisestä kevyempää lumisella tiellä tai metsäpolulla.

Pakkaukseen sisältyy vahvistetut ja laadukkaat Madshus-sukset, jotka asennetaan renkaiden paikalle. Vaunut kulkevat suksien avulla tasaisesti ja sujuvasti eivätkä kallistu jarruttaessa, joten lapsellasi on hyvät olosuhteet nukahtamiseen. Suksipaketti on yhteensopiva kaikkien Hamax Outback ONE -lastenvaunujen ja Outback-sisarusvaunujen kanssa.

Artikkelinro.  906222

Asiakkaiden kuvat