Cybex

Cybex Talos S Lux Yhdistelmävaunut + Aton M Turvakaukalo, Deep Black/Black

Ilmaiset toimituskulut
3 JÄLJELLÄ
3 JÄLJELLÄ
919,90 €
Lisää ostoskoriin
  • Pidennetty palautusoikeus 31.1.2022 asti
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

FI_CMS_varumärke_produktvyn_Cybex.png

Tuotekuvaus

Eri tilanteisiin mukautuvissa Cybex Talos S Lux -yhdistelmävaunuissa yhdistyvät käytännöllisyys, mukavuus ja tyylikkyys. Cybexin uusi 4-in-1 travel system tuo joustavuutta ja pitkäikäisyyttä rattaiden käyttöön. Rattaat ovat perheen käytössä heti syntymästä lähtien ja siihen asti kun lapsesi ei enää tarvitse rattaita.

Jousitettujen vaunujen suuret, puhkeamattomat kumirenkaat, jotka rullaavat pehmeästi myös haastavammassa maastossa ja tekevät matkanteosta miellyttävää. Talos S Lux kuuluu Cybexin suosittuun Gold-sarjaan.

Rattaiden rungossa on säädettävä työntöaisa, hyvä iskunvaimennus ja kestävät maastorenkaat, jotta sekä sinä että lapsesi voivat nauttia mukavista kävelyretkistä.

Käännettävän ja leveän istuimen selkänojan voi kallistaa täyteen makuuasentoon, jotta lapsesi voi nukkua rattaissa. Istuimessa on lisäksi irrotettava turvakaari, säädettävä jalkatuki sekä UV-suojalla 50+ varustettu, suurikokoinen kuomu, jonka verkkokangasosiot takaavat hyvän ilmanvaihdon.

Vaunukopassa on miellyttävä vaahtomuovipatja, joka tukee lapsen kehoa juuri oikealla tavalla mahdollisimman miellyttävästi. Se on myös varustettu suurella UV 50+-kuomulla ja avattavilla verkkokangaspaneeleilla parhaan mahdollisimman ilmanvaihdon takaamiseksi.

Vaunupakettiin sisältyy Cybexin Aton 5, turvakaukalo, jossa on korkeussuunnassa kahdeksaan eri asentoon säädettävä niskatuki sekä integroitu kuomu. Y-valjaat asettuvat automaattisesti oikeaan kohtaan niskatuen korkeuteen nähden, jotta lapsesi matkustaa turvallisesti. Istuin voidaan asettaa niin, että lapsi voi matkustaa mahdollisimman vaaka-asennossa tukehtumisen ja epämukavan istuma-asennon välttämiseksi..Turvakaukalo asennetaan autoon mukana tulevan telakan avulla.

- Pitkä kayttöaika, maksimipaino 22 kg
- Avattuna, K113 x P91 x L61 cm
- Taitettuna, K44 x P78 x L60 cm
- Käännettävä istuin
- Jousitus kaikissa pyörissä
- Kääntyvät etupyörät lukituksella
- Kallistettava selkänoja
- Yhden käden kokoontaitto
- Puhkeamattomat maastorenkaat
- Tilava tavarakori
- Säädettävä jalkatuki
- Suurikokoinen kuomu
- Telakka sisältyy pakkaukseen

Voit lukea lisätietoa yksittäisistä tuotteista klikkaamalla kuvakkeita!

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 907690

Asiakkaiden kuvat