Thule

Thule Spring Lastenrattaat, Majolica Blue

Ilmaiset toimituskulut
Saatavilla pian
Saatavilla pian
389,90 €
Valvo tuotetta
  • Pidennetty palautusoikeus 31.1.2022 asti
  • Hintatakuu
  • Ilmainen toimitus yli 100 euron tilauksiin
  • 365 päivän avoin kauppa

Tuotekuvaus

Thulen uusissa, monipuolisissa Spring-lastenrattaissa on monia arkea helpottavia toimintoja. Rattaat on helppo taittaa kokoon yhdellä kädellä, jottei sinun tarvitse irrottaa otetta lapsesi kädestä. Rattaat pysyvät pystyssä ilman tukea, mikä mahdollistaa niiden vaivattoman säilytyksen ja kuljetuksen.

Spring-rattaiden istuin on varustettu makuuasentoon kallistettavalla selkänojalla ja viisipistevaljailla, jotta lapsesi matkustaa aina mukavasti ja turvallisesti. Jalkatuki on muotoiltu niin, että vanhempi lapsi voi itse nousta rattaiden kyytiin ja niistä pois.

Suurikokoinen kuomu suojaa lastasi niin sateelta kuin auringonpaisteeltakin. Kuomussa on UV-suoja 50+ ja verkkokankaisia osioita, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon.

Lastenrattaissa on puhkeamattomat, vaahtomuovitäytteiset takarenkaat, jotka takaavat pehmeät kyydit myös haastavammissa maastoissa. Hyvällä iskunvaimennuksella varustetun etupyörän voi halutessaan lukita kulkemaan suoraan. Rattaiden alla on tilava tavarakori lastentarvikkeiden ja kauppaostosten kuljetusta varten.

- Mitat avattuna: K98 x P90 x L60 cm
- Mitat taitettuna: K76 x P32 x L43 cm
- Näppärä kokoontaitto
- Säädettävä työntöaisa
- Kallistettava selkänoja
- Viisipistevaljaat
- Jalkatuki
- Mukavat kyydit myös haastavissa maastoissa
- Suurikokoinen kuomu, jossa UPF50+
- Tilava tavarakori
- Ikäsuositus: 6 kk–5 vuotta, maksimikuormitus 22 kg

Voit lukea lisätietoa yksittäisistä tuotteista klikkaamalla kuvakkeita!

Me täällä Jollyroomilla tiedämme, että juuri sinulle ja lapsellesi sopivien lastenvaunujen ja -rattaiden valitseminen saattaa olla työlästä erilaisten mallien, merkkien ja toimintojen viidakossa. Helpottaaksemme tärkeää valintaasi olemme koonneet lastenvaunuoppaan avuksesi:
Jollyroomin Lastenvaunuopas

Artikkelinro. 905412

Asiakkaiden kuvat